Din lokale elektriker & el-installatør i Højbjerg

Bor du i Højbjerg, og har du brug for en lokal og dygtig elektriker? Vi har mere end 105 års erfaring i ryggen med at hjælpe vores kunder, og vi løser alle typer af elektriker- og installationsopgaver. Ingen el-opgave er for lille eller stor. Vi har også dygtige hvidevaremontører, som reparerer hårde hvidevarer uanset fabrikat og problemets art.   

Hos AURA Installation lægger vi stor vægt på et godt og langvarigt forhold til vores kunder, og vi sætter en ære i at udføre vores arbejde ordentligt. Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Inden opgaven løses, sørger vi for en klar forventningsafstemning, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Har du brug for akut hjælp, rykker vi ud så hurtigt som muligt. Det betyder, at vi har mange tilfredse kunder i Højbjerg. 

Elektriker i Højbjerg - Kontakt os helt uforpligtende 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en snak eller et hurtigt uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring til os nu på:  87 92 55 11

Vi kan tilbyde en fast timepris eller beregne et uforpligtende tilbud.

Du kan også sende din besked via formularen nederst, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Dog ikke i weekenden.

Spar penge ved at vælge en lokal elektriker

Fordelen ved at bestille en lokal elektriker er, at du typisk opnår en langt billigere pris, fordi du ikke bliver faktureret et større ekstrabeløb for kørselsudgifter. Hvis der er tale om mindre elektrikeropgaver, vil det ofte være billigst for dig at betale pr. time, men vi beregner også meget gerne et uforpligtende tilbud på større opgaver.  

Personlig og professionel service - helt nede på jorden

Ingen opgave er for lille eller stor. Vi løser alle slags elektrikeropgaver for private, og priserne er altid helt skarpe. Søger du en lokal og erfaren elektriker i Højbjerg, er AURA Installation derfor et godt og sikkert valg.

Vi kan bl.a. hjælpe med: 

Nye el-installationer, fejlfinding i eksisterende elinstallationer, LED-spots og lys, elføring ved nybyggeri og ombygning, intelligente systemer og wi-fi opsætning i boligen, eftersyn af eksisterende el-installationer, reparation og service af hårde hvidevarer, etablering af byggestrøm, Eftersyn og test af HPFI-relæ, lysinstallationer, Lovpligtigt el-eftersyn, belysning inde og ude, energibesparende varmepumper m.m.

Kurt Rasmussen, Hasselager

”Intet at sætte en finger på overhovedet. Elektrikeren skulle hjælpe med montering, men opdagede en fabriksfejl på min nye vaskemaskine og hjalp med reklamationssagen hos producenten. Også rigtig fin service af Dinna i telefonen. Fagligheden er i top”

 

Tina Yhr, Hasselager

”Virkelig en god service! Jeg købte og fik monteret seks udendørslamper. En af lamperne havde en reklamation, men var uheldigvis udgået af produktion. Derfor skiftede AURA alle seks lamper uden beregning, så de passede sammen. Rigtig god dialog over telefonen og vil også bruge dem næste gang”

Per Møller Nielsen, Hørning

”AURA Installation har hjulpet med reparation af en stikledning, hvor jeg har været ovenud tilfreds med deres indsats. Høj service og veludført arbejde, og tryghed gennem hele processen. God information fra start til slut”

 

 

Kontakt os, og få en uforpligtende pris på opgaven:

Om AURA Installation - Din lokale elektriker i Højbjerg

Hos AURA Installation er vi et erfarent team af projektledere, faguddannede elektrikere, el-installatører og montører. Vi samarbejder som et engageret og stolt team og værdsætter vores kunder højt. Vores mål er at levere Danmarks bedste kundeoplevelse samt at udføre el-arbejdet i en høj kvalitet. Med 105 års erfaring i ryggen er AURA Installation et kompetent og trygt valg.

Du er dækket af TEKNIQS garantiordning

AURA Installation er medlem af TEKNIQ. Det giver dig sikkerhed for, at vores arbejde altid udføres i den højeste kvalitet og lever op til dansk lovgivning. Som kunde er du også automatisk dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

- og hør mere om, hvad vi tilbyder

Kontakt os

- og hør mere om, hvad vi tilbyder

Åbningtider

Vi kan kontaktes alle hverdage:
Mandag - torsdag 7.00-15.00
Fredag 7.00-14.30

Er du erhvervskunde?

Har du brug for en elektriker til din virksomhed - Klik her