Test dit fejlstrømsrelæ

Fejlstrømsrelæet, HPFI-afbryderen eller fejlstrømsafbryderen er nødbremsen i dit hjem. Den sidder i dit elskab og beskytter dig mod livsfarligt stød ved at afbryde strømmen, hvis der opstår en fejl i et elapparat.

En fejlstrømsafbryder kan redde liv! Derfor er det vigtigt jævnligt at teste din fejlstrømsafbryder med et tryk på testknappen. Denne knap er ofte markeret med et stort T. Ved at trykke på testknappen ”motionerer” du kontaktsæt, udkoblingsfuntion og mekaniske dele, så disse ikke gror fast.

Ved tryk på testknappen skal fejlstrømsafbryderen øjeklikkeligt slå fra. Kobler fejlstrømsafbryderen ikke fra, er det vigtigt at få tilkaldt en autoriseret elinstallatør.

OBS. Selvom fejlstrømsafbryderen slår fra, er det vigtigt at understrege, at testen ikke er en garanti for, at fejlstrømsafbryderen virker korrekt og beskytter dig mod farligt stød.

Er du i tvivl, om din fejlstrømsafbryder lever op til kravene, kan du altid kontakte os.

Autoriseret eftersyn af fejlstrømsrelæ

Vi tilbyder et autoriseret eftersyn af din fejlstrømsafbryder, hvor vi med et specielt måleinstrument kontrollerer, om fejlstrømsafbryderen udkobler inden for den angivne fejlstrøm målt i mA (miliampere) og inden for den krævede udkoblingstid målt i ms (milisekunder). Derudover tester vi sammenhængen i beskyttelseslederen og beskyttelseslederens overgang til jord. Testen sikrer, at dit fejlstrømsrelæ er 100% funktionsdygtigt.

AURA Installation tilbyder 

Autoriseret eftersyn af fejlstrømsrelæ:  kr. 400,00 inklusiv moms.

Udskiftning: Hvis eftersynet viser, at fejlstrømsafbryderen skal skiftes, og vi kan gøre det på stedet, er den samlede pris kr. 1.250,00 inklusiv moms.

Udfyld formularen nedenfor. så kontakter vi dig med henblik på at finde en dag, hvor vi kan komme forbi.

Vidste du at...

  • Det er lovpligtigt at have et fejlstrømsrelæ installeret i sit hjem
  • Du bør teste dit fejlstrømsrelæ minimum to gange om året
  • Er dit fejlstrømrelæ mere end 10 år gammelt, bør du få en autoriseret elinstallatør til at foretage et grundigt eftersyn.