Bestil en elektriker

Bor du i Aarhus, og har du brug for en lokal og dygtig elektriker? Vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentligt og lægger vægt på et godt forhold til vores kunder. Det tænker vi er grunden til, at mange vælger os som deres elektriker til hjælp i hverdagen. Alt fra opsætning af lamper og stikkontakter til tyverialarm og klimaanlæg.

green-check-mark.jpg  Altid konkurrencedygtige og skarpe timepriser

green-check-mark.jpg Erfarent team af faguddannede elektrikere og el-installatører

green-check-mark.jpg Vi udfører alle gængse elektrikeropgaver

green-check-mark.jpg Medlem af TEKNIQ, der giver dig sikkerhed for vores arbejde

green-check-mark.jpg Døgnvagt med support 24/7

Virkelig en god service!

”Virkelig en god service! Jeg købte og fik monteret seks udendørslamper. En af lamperne havde en reklamation, men var uheldigvis udgået af produktion. Derfor skiftede AURA alle seks lamper uden beregning, så de passede sammen. Rigtig god dialog over telefonen og vil også bruge dem næste gang”

Tina Yhr, Hasselager

Høj service og veludført arbejde

”AURA Installation har hjulpet med reparation af en stikledning, hvor jeg har været ovenud tilfreds med deres indsats. Høj service og veludført arbejde, og tryghed gennem hele processen. God information fra start til slut”

Per Møller Nielsen, Hørning

Hvorfor vælge en elektriker fra AURA

Vi har mere end 105 års erfaring i ryggen med at hjælpe vores kunder, og vi løser alle typer af elektriker- og installationsopgaver. Ingen el-opgave er for lille eller stor. Vi har også dygtige hvidevaremontører, som reparerer hårde hvidevarer uanset fabrikat og problemets art.   

Hos os lægger vi stor vægt på et godt og langvarigt forhold til vores kunder, og vi sætter en ære i at udføre vores arbejde ordentligt. Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Inden opgaven løses, sørger vi for en klar forventningsafstemning, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Har du brug for akut hjælp, rykker vi ud så hurtigt som muligt. Det betyder, at vi har mange tilfredse kunder i Aarhus. 

Elektriker i Aarhus - Kontakt os helt uforpligtende 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en snak eller et hurtigt uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring til os nu på:  87 92 55 11

Vi kan tilbyde en fast timepris eller beregne et uforpligtende tilbud.

Spar penge ved at vælge en lokal elektriker

Fordelen ved at bestille en lokal elektriker er, at du typisk opnår en langt billigere pris, fordi du ikke bliver faktureret et større ekstrabeløb for kørselsudgifter. Hvis der er tale om mindre elektrikeropgaver, vil det ofte være billigst for dig at betale pr. time, men vi beregner også meget gerne et uforpligtende tilbud på større opgaver.  

Personlig og professionel service - helt nede på jorden

Ingen opgave er for lille eller stor. Vi løser alle slags elektrikeropgaver for private, og priserne er altid helt skarpe. Søger du en lokal og erfaren elektriker i Aarhus, er AURA Installation derfor et godt og sikkert valg.

Vi kan bl.a. hjælpe med: 

Nye el-installationer, fejlfinding i eksisterende elinstallationer, LED-spots og lys, elføring ved nybyggeri og ombygning, intelligente systemer og wi-fi opsætning i boligen, eftersyn af eksisterende el-installationer, etablering af byggestrøm, Eftersyn og test af HPFI-relæ, lysinstallationer, Lovpligtigt el-eftersyn, belysning inde og ude, energibesparende varmepumper m.m.