Bestil en elektriker

Kontakt os, hvis du har brug for en lokal og dygtig elektriker.
Hos AURA Installation lægger vi vægt på et godt forhold til vores kunder, og vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentligt.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en snak eller et hurtigt tilbud på din opgave.

Ring på: 87 92 55 11

eller send din besked via formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Dog ikke i weekenden.

Vi løser alle typer elopgaver

Ingen opgave er for lille eller stor. Vi løser alle slags opgaver for private, og priserne er altid skarpe.
Få fx hjælp til:

Fejlfinding i elinstallationer, Elføring ved nybyggeri og ombygning, Intelligente systemer og wi-fi opsætning i boligen, Eftersyn af eksisterende el-installationer, Salg, reparation og service af hårde hvidevarer, Etablering af byggestrøm, Eftersyn og test af HPFI-relæ, Lysinstallationer, Lovpligtigt el-eftersyn, Belysning inde og ude, Installation af tyverialarm, Energibesparende varmepumper

Bestil elektriker

Om AURA Installation

Hos AURA Installation er vi et erfarent team af projektledere, faguddannede elektrikere, el-installatører og montører. Vi samarbejder som et engageret og stolt team og værdsætter vores kunder højt. Vores mål er at levere Danmarks bedste kundeoplevelse samt at udføre el-arbejdet i en høj kvalitet. Med 105 års erfaring i ryggen er AURA Installation et kompetent og trygt valg.

AURA Installation er medlem af TEKNIQ. Det giver dig sikkerhed for, at vores arbejde altid udføres i den højeste kvalitet og lever op til dansk lovgivning. Som kunde er du også automatisk dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

- og hør mere om, hvad vi tilbyder

Kontakt os

- og hør mere om, hvad vi tilbyder

Åbningtider

Vi kan kontaktes alle hverdage:
Mandag - torsdag 7.00-15.00
Fredag 7.00-14.30