AURA Energis grønne pris

Rundt omkring i det østjyske bliver der arbejdet med masser af innovative, bæredygtige og vækstskabende idéer og projekter inden for den grønne omstilling. Det vil AURA Energi gerne motivere og bakke op om.

Derfor har vi indstiftet ’AURA Energis grønne pris’ på 200.000 kr.

Prisen gives til forskere, studerende, startups, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, kommuner, boligorganisationer, NGO'er og andre, der på banebrydende vis transformerer idéer til praksis med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling, deleøkonomi og lignende.

Med ’AURA Energis grønne pris’ ønsker vi at anerkende og fremhæve en realiseret problemløsning, der kan stå som det gode eksempel for alle os andre. En problemløsning med bæredygtige perspektiver!

Derfor gør vi det

AURA Energi er lokalt forankret i Østjylland, og vi har i mere end 100 år hjulpet til med at skabe udvikling og fremgang i lokalområdet, ved at opbygge og levere kritisk infrastruktur der virker til vores kunder, og ved at hjælpe vores andelshavere med at få de gode lokale initiativer til at lykkes. Vi har givet muligheder for, at de mange lokalsamfund har kunnet følge med tiden – og at de har kunnet realisere deres drømme.

AURA har i dag og de kommende år en meget stor og samfundsvigtig opgave, der består i at få skabt de bedst mulige betingelser for den grønne omstilling både for lokalområdet, for den enkelte andelshaver og for miljøet.

Vores position som et ansvarligt, miljøbevidst, og innovativt andelsejet energiselskab betyder, at vi arbejder med størst muligt fokus på bæredygtighed i vores aktiviteter og i vores investeringer i vedvarende energikilder, samt at vi hele tiden er på forkant med udviklingen i en intelligent anvendelse af elektricitet. I produktionen, i transporten og i vores hjem.

Men AURAs indsats gør det naturligvis ikke alene. Derfor har vi valgt at indstifte prisen AURA Energis grønne pris

Læs mere: AURA Energi vil belønne grønne og bæredygtige initiativer

Vi vil gerne have dit input

Vi vil henover året indsamle forslag til en bruttoliste, og her har vi brug for alle gode input!

Kender du en privatperson, en virksomhed, en startup, en gruppe studerende, forskere eller en uddannelsesinstitution i Østjylland, som skal i betragtning til ’AURA Energis grønne pris’, så indstil din kandidat senest den 01.09 2020.

Du behøver ikke selv være en del af det projekt, du nominerer, men du må gerne. 

I løbet af efteråret udvælger vi tre kandidater, som kommer med i det endelige opløb om de 200.000 kr.

Selve prisoverrækkelsen finder sted torsdag d. 12. november 2020.

Indsend din nominering af et projekt til AURA Energis grønne pris

AURA Energis grønne pris

Vi ønsker at anerkende og fremhæve en realiseret problemløsning med bæredygtige perspektiver, der kan stå som det gode eksempel for alle os andre. 

Værdi: 200.000 kr. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til AURA Energis grønne pris kan du kontakte AURA på

kommunikation@aura.dk

Betingelser for at indstille et projekt

Se hvilke typer af projekter og problemløsninger, du kan nominere til AURA Energis grønne pris. 

Læs betingelser