AURA Energis grønne pris

Rundt omkring i det østjyske bliver der arbejdet med masser af innovative, bæredygtige og vækstskabende idéer og projekter inden for den grønne omstilling. Det vil AURA Energi gerne motivere og bakke op om.

Derfor har vi indstiftet ’AURA Energis grønne pris’ på 200.000 kr.

Prisen gives til forskere, studerende, startups, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, kommuner, boligorganisationer, NGO'er og andre, der på banebrydende vis transformerer idéer til praksis med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling, deleøkonomi og lignende.

Med ’AURA Energis grønne pris’ ønsker vi at anerkende og fremhæve en realiseret problemløsning, der kan stå som det gode eksempel for alle os andre. En problemløsning med bæredygtige perspektiver!

Derfor gør vi det

AURA Energi er lokalt forankret i Østjylland, og vi har i mere end 100 år hjulpet til med at skabe udvikling og fremgang i lokalområdet, ved at opbygge og levere kritisk infrastruktur der virker til vores kunder, og ved at hjælpe vores andelshavere med at få de gode lokale initiativer til at lykkes. Vi har givet muligheder for, at de mange lokalsamfund har kunnet følge med tiden – og at de har kunnet realisere deres drømme.

AURA har i dag og de kommende år en meget stor og samfundsvigtig opgave, der består i at få skabt de bedst mulige betingelser for den grønne omstilling både for lokalområdet, for den enkelte andelshaver og for miljøet.

Vores position som et ansvarligt, miljøbevidst, og innovativt andelsejet energiselskab betyder, at vi arbejder med størst muligt fokus på bæredygtighed i vores aktiviteter og i vores investeringer i vedvarende energikilder, samt at vi hele tiden er på forkant med udviklingen i en intelligent anvendelse af elektricitet. I produktionen, i transporten og i vores hjem.

Tre kandidater er udvalgt til opløbet

Frem til 1. september var det muligt at nominere et projekt eller en kandidat til AURA Energis grønne pris.

Det var svært at udvælge kun tre af så mange gode projekter, men de nominerede til finalerunden er fundet:

  • Ento Labs
  • Textile Change
  • Boligforeningen Ringgården

De tre er hver for sig gode eksponenter for, hvordan man kan hjælpe klimaet, miljøet og bæredygtighedstænkningen på vej.

Afsløringen af den endelige vinder og selve prisoverrækkelsen finder sted torsdag den 12. november i forbindelse med Århus Stiftstidende’s Byens Bedste Awardshow 2020.

AURA Energis grønne pris

Vi ønsker at anerkende og fremhæve en realiseret problemløsning med bæredygtige perspektiver, der kan stå som det gode eksempel for alle os andre. 

Værdi: 200.000 kr. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til AURA Energis grønne pris kan du kontakte AURA på

kommunikation@aura.dk