AURA Energi kårer Årets Energibombe

For første gang nogensinde kårer AURA Energi Årets Energibombe. Årets Energibombe er den frivillige i den lokale forening, som gør en ekstra indsats og bidrager med et særligt engagement til den lokale forenings arbejde.

En energibombe skal være med til at styrke fælleskabet i den forening eller i forbindelse med den sag, som vedkommende arbejder for.

AURA Energi belønner Årets Energibombe med 30.000 kr., hvoraf 5.000 kr. går til Energibomben selv, mens de 25.000 kr. går til den forening, som Energibomben er tilknyttet.

Nominer din forenings Energibombe

Frem til den 8. marts kan alle, der er andelshaver hos AURA Energi, indstille en frivillig til Årets Energibombe.

Det kan være træneren, som altid motiverer sine spillere til at gøre en ekstra indsats til, og som sørger for den helt rigtige holdånd, den frivillige projektleder som gøre noget ekstra for en udsat gruppe, eller supporten som altid sørger for at forsyningerne og omgivelserne er på plads til holdets træning og kampe.

Du indstiller en kandidat til at blive årets Energibombe ved at udfylde formularen nedenfor.

Stem på de 5 nominerede

Blandt de nominerede udvælger AURA Energi fem kandidater, som vi offentliggør på vores hjemmeside.

I udvælgelsen af de fem nominerede lægger vi vægt på, at Årets Energibombe bidrager til den positive energi blandt vores andelshavere og er med til at fremme fælleskabet.

I perioden den 22. marts til den 12. april har AURA Energis andelshavere mulighed for at stemme på den kandidat, som de synes, skal være Årets Energibombe.

Vinderen offentliggøres i uge 16.

Indstil din kandidat til Årets Energibombe

Vi gør det fordi...

Vi er bevidste om vores ståsted som andelsejet selskab, og derfor ønsker vi at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er den del af og til de andelshavere, som vi er ejet af.

Er du andelshaver?

Du er andelshaver i AURA Energi, hvis du har en elmåler fra AURA Energi i datterselskabet Dinels forsyningsområde.

Se kort over forsyningsområde

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Årets Energibombe eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at skrive en mail til

kommunikation@aura.dk