AURA Energi kårer Årets Energibombe

For tredje år i træk kårer AURA Energi Årets Energibombe. Årets Energibombe er den frivillige i den lokale forening, som gør en ekstra indsats og bidrager med et særligt engagement til den lokale forenings arbejde.

En energibombe er med til at styrke fælleskabet i den forening eller i forbindelse med den sag, som vedkommende arbejder for.

AURA Energi belønner Årets Energibombe med 30.000 kr., hvoraf 5.000 kr. går til Energibomben selv, mens de 25.000 kr. går til den forening, som Energibomben er tilknyttet.

Læs også: Vibeke Bjerregaard Iversen er Årets Energibombe 2019

Indstil din kandidat til Årets Energibombe 

Nominer din forenings Energibombe inden den 14. februar 2020, så er din kandidat med i opløbet om at blive udvalgt til en afstemning blandt AURA Energis andelshavere.

Din kandidat skal være frivillig i en forening, som hører hjemme i det område, som AURA Energis andelshavere bor (se kort her). 

AURA Energi udvælger fem af de nominerede kandidater, som går videre til en afstemning blandt vores over 100.000 andelshavere. Andelshaverne afgør den endelige vinder. 

Afstemningen løber den 2.-20. marts 2020.

Vinderen offentliggøres i uge 14.

Hvis du tidligere har indstillet en kandidat, som ikke gik videre til afstemning, er du velkommen til at indstille vedkommende igen.

Indstilling af kandidat til Årets Energibombe 2020

Vi gør det fordi...

Vi er bevidste om vores ståsted som andelsejet selskab, og derfor ønsker vi at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af og til de andelshavere, som vi er ejet af.

Er du andelshaver?

Du er andelshaver i AURA Energi, hvis du har en elmåler fra AURA Energis i datterselskabet Dinels forsyningsområde.

Find ud af, om du er andelshaver

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Årets Energibombe eller ansøgningsprocessen, kan du skrive en mail til

kommunikation@aura.dk