Hvem skal være Årets Energibombe?

Igen i år kårer AURA Energi Årets Energibombe. Årets Energibombe er den frivillige i den lokale forening, som gør en ekstra indsats og bidrager med et særligt engagement til den lokale forenings arbejde.

En energibombe er med til at styrke fælleskabet i den forening eller i forbindelse med den sag, som vedkommende arbejder for.

AURA Energi belønner Årets Energibombe med 30.000 kr., hvoraf 5.000 kr. går til Energibomben selv, mens de 25.000 kr. går til den forening, som Energibomben er tilknyttet.

Læs også: Helene Braae Møller fra Gymnastik Odder er Årets Energibombe 2018

Indstil din kandidat til Årets Energibombe

Nominer din forenings Energibombe inden den 28. februar, så er din kandidat med i opløbet om at blive udvalgt til en afstemning blandt AURA Energis andelshavere.

Din kandidat skal være frivillig i en forening, som hører hjemme i det område, som AURA Energis andelshavere bor (se kort her). Herefter udvælger vi fra AURAs side fem kandidater, som går videre til en afstemning blandt vores over 100.000 andelshavere. Andelshavere afgør den endelig vinder.

Afstemningen løber af stablen den 14.-29. marts. Vinderen offentliggøres i uge 14.

Vi gør det fordi...

Vi er bevidste om vores ståsted som andelsejet selskab, og derfor ønsker vi at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af og til de andelshavere, som vi er ejet af.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Årets Energibombe eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at skrive en mail til

kommunikation@aura.dk