Waoo vinder international hæder

27. oktober 2016

Waoos Smart WiFi er blevet kåret som bedste WiFi-løsning til hjemmet ved den internationale konference Wi-Fi Now i London.

Waoo har med lanceringen af Waoo Smart WiFi baseret på AirTies MESH-teknologi sat retningen for, hvad man kan forvente af sit trådløse internet.

"WiFi er et parameter, som vi internetudbydere må konkurrere på, ligesom vi har gjort på hastighed og stabilitet i mange år. Det ser vi som en særdeles positiv udvikling for kunderne, og de seneste måneders efterspørgsel på vores Smart WiFi indikerer, at vi har ramt centrum af skiven," siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Tjek om du kan få fiber hos AURA Fiber

Juryen lagde i sin bedømmelse vægt på anvendelsen af avanceret teknologi, design, prisniveau og vækstpotentiale, og her har Waoo’s Smart WiFi vist sig at være den stærkeste nominerede i det internationale felt, som blandt andet bestod af Googles WiFi-koncept. Især det faktum, at Waoo og AirTies er en af de første i verden til at være på markedet med en forbrugerløsning baseret på AirTies MESH-teknologi, har haft indflydelse på afgørelsen.

Læs pressemeddelelse fra WAOO