Waoo fastholder topplacering som bedste internet - for sjette år

29. marts 2017

Nye kampagner og produkter fra konkurrenterne har ikke kunne rykke ved fiberbredbåndsselskabet Waoo’s position i det danske marked. For sjette år i træk kan det succesfulde fibernet-samarbejde fejre, at de med deres produkter og brand igen har vundet kundernes gunst.

De seneste 12 måneder har det danske internet-landskab været præget af massive initiativer og kampagner. Ikke desto mindre er det lykkedes Waoo med sine nye produkter at bevare titlen som Danmarks bedste internet for 2017. Det dokumenteres af det netop offentliggjorte BrancheIndex TM Internet 2017, som gennemføres af det uafhængige konsulenthus Loyalty Group.

Hos Waoo lægger man ikke skjul på, at man har ventet resultatet med spænding. ”Vi er ærlig talt vildt stolte. Alle i Waoo-samarbejdet har knoklet for at holde positionen i år. Der kommer hele tiden nye services til i markedet, og det betyder utroligt meget for os, at vores kunder oplever, at de får høj stabilitet og kvalitet, når de har Waoo Fiber. Bare fordi vi har Danmarks bedste infrastruktur, så er det jo ikke en selvfølge, at kunderne får glæde af det. I år har vi derfor introduceret nye services såsom en 4K/UHD TV-boks og mere intelligent WiFi, og vi er virkelig glade for, at vores initiativer har forsvaret vores placering,” siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Han henviser her til, at selskabet i efteråret lancerede produktet Waoo Smart WiFi, som vandt international hæder på konferencen Wi-Fi NOW Awards i London ii oktober 2016.

Loyalty Group peger på betydningen af produktkvalitet i forhold til årets indeksering. ”Waoo formår endnu en gang at indtage førstepladsen i Loyalty Groups BrancheIndex Internet undersøgelse og opnår samtidig selskabets højeste score i Loyalitetsindekset siden undersøgelsens start i 2012. I årets undersøgelse skiller Waoo sig især ud på området produktkvalitet, hvilket givet Waoo’s centrale fokus på fiberteknologiens mulighed for hastighed og stabilitet er med til at tegne et billede af netop dette område som et stadigt vigtigere fokus for kunderne,” siger seniorkonsulent hos Loyalty Group Mikkel Korntved.

”I takt med en stigende brug af internettet i de danske privathjem, hvor stadigt flere af familiens medlemmer er online samtidigt, er netop produktkvaliteten i fokus. Dette har også været et tydeligt fokus blandt andre af branchens spillere, hvor netop kapacitetsudvidelser har været prioriteret.” siger Mikkel Korntved

Loyale kunder takket være høj produktkvalitet og troværdighed

Målingen viser, at Waoo har branchens mest loyale kunder. Selskabet, som er ejet af en række lokale fibernetselskaber, indtager en klar førsteplads, når Loyalty Group spørger, om kunderne mener, at internetudbyderne er troværdige og har et godt omdømme. Desuden viser loyalitetsindekset, at Waoo har fået den højeste indeksscore siden undersøgelsen første gang blev gennemført i 2012, og mere end halvdelen af de adspurgte Waoo-kunder har til Loyalty Group sagt, at de allerede har anbefalet Waoo til folk, de kender.

2 af 3 ”Vores lokale forankring og vores ejeres langsigtede strategi, som i modsætning til mange af vores konkurrenters ikke handler om at tjene hurtige penge, betyder helt sikkert meget for den måde, kunderne ser Waoo på. Vi har jo også fra starten stået fast på vores hastighedsgaranti og på, at vi leverer det, vi lover. Det betyder helt sikkert meget for vores kunders syn på os. Vi ligger nummer et på stabilitet, hastighed og produktkvalitet, og derfor har vi også fået en fin placering på værdi for pengene,” siger Jørgen Stensgaard.

Om undersøgelsen

BrancheIndexTM Internet 2017 er gennemført af det uafhængige konsulenthus Loyalty Group. Det er sjette år, de gennemfører en måling på internetbranchen med det formål at afdække danskernes loyalitet og tilfredshed overfor deres internetudbyder.

Undersøgelsen gennemføres blandt Loyalty Groups interviewpanel på i alt 130.000 skandinaviske privatpersoner. I alt har 3.386 danskere svaret på denne undersøgelse.
Mere information om undersøgelsen kan findes her: http://www.loyaltygroup.dk/internet

Om Waoo

Waoo er ejet af en række danske fibernetselskaber. Alle Waoo-produkter leveres på 100 % fiberteknologi under sloganet ’Internet som det burde være’. Fiberen er kendetegnet ved sin høje stabilitet og kapacitet, hvilket gør forbindelsen oplagt til blandt andet 4K TV og streaming, ligesom forbindelsen også er optimal til gaming på grund af den lave latency. Læs mere om Waoo’s produkter og dækningsområde her: www.waoo.dk

Kilde: waoo.dk