Waoo åbner ny front i kampen om TV-kunder

3. september 2018

Fiberselskabet Waoo er som en af de første udbydere på markedet parat med et rent netbaseret abonnement, hvor indholdet i TV-pakken streames via en bredbåndsforbindelse – kaldet Waoo TV Go. Således er det muligt at abonnere på en TV-pakke uden hverken tagantenne, satellitmodtager eller indlagt kabel TV.

”Vi er kommet til et punkt, hvor man ikke længere er bundet af at have f.eks. kabel TV eller satellitmodtager for at kunne abonnere på en TV-pakke. Streaming-teknologien er blevet så veludviklet og robust, at den nu er blevet et alternativt på lige fod med de gammeldags TV-løsninger,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Samtidig med det nye streaming-abonnement lancerer selskabet et fleksibelt TV-abonnement, Waoo Flex, hvor kunden suverænt selv bestemmer indholdet. Kunden bestemmer selv, om der skal være f.eks. én, syv eller 50 kanaler i pakken, og hvor ofte indholdet skal skiftes.

”En moderne TV-forbruger forventer maksimal fleksibilitet og fuld valgfrihed. Det er det, vi gerne vil tilbyde. Det her er fremtidens TV-løsning,” siger Jørgen Stensgaard.

Med streaming-abonnementet vælger man derfor selv, om man ønsker at se TV på sin computer og via en app på mobil eller tablet. Man kan naturligvis fortsat også vælge traditionelt TV via Waoos TV-boks, som giver 4K billedkvalitet og adgang til streamingtjenester såsom Netflix, TV 2 PLAY og YouTube samlet ét sted.

Det nye abonnement Waoo TV Go forudsætter, at kunden også har fiberbredbånd fra selskabet. Teknisk er der ikke noget i vejen for også at tilbyde det husstande med bredbånd fra andre leverandører, men indtil videre har Waoo valgt at begrænse det til egne fiberkunder.

”Hvis vi kommer til at se garantier for hastigheder og stabilitet, kan vi ikke afvise, at vi på et senere tidspunkt tilbyder det til kunder med bredbånd fra andre udbydere – men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten,” siger Jørgen Stensgaard.

Fakta om Waoo TV Go og Waoo Flex

Waoo TV Go:

 • TV-signalet streames til computer, mobil eller tablet med en bitrate på op til 6,4 Mbit/s.
 • Kunderne kan vælge mellem alle TV-pakker hos Waoo (Waoo Viasat Lille, Waoo Viasat Favorit eller Waoo Viasat Stor) eller den nye Waoo Flex.
 • Prisen på TV-pakkerne er 20 kr. lavere pr. måned i forhold til pakkepriserne, hvor TV-signalet leveres til en TV-boks (IPTV) eller kabel TV (DVB-C).
 • Waoo TV Go Inkluderer alle digitale tjenester, dvs. Start Forfra, Pause, Cloud Record osv.
 • Adgang til Waoo Bio med masser af serier, de nyeste premierefilm og gamle klassikere
 • Forudsætter fiberbredbånd fra Waoo, men med mulighed for at se TV uden for hjemmet på f.eks. WiFi eller 4G.
 • Kan benyttes i hele EU.

Waoo Flex:

 • Forudsætter TV fra Waoo - enten via TV-boks (IPTV), kabel TV (DVB-C) eller Waoo TV Go (streaming).
 • Pris for grundabonnement er 99 kr./md. (med Waoo TV Go er prisen 79 kr./md.).
 • Frit valg mellem alle kanaler. Valg af kanaler sker ved selvbetjening i Kanalbutik på nettet via computer eller via TV-boks, og der er adgang til kanalen i samme øjeblik, bestillingen er gennemført.
 • Pris pr. kanal varierer. Fra DR-kanaler til 0 kr./md. og op til 90 kr./md. for TV3+.
 • Der er 30 dages binding på kanalerne. Minimumsprisen for en kanal er dermed prisen for én måneds abonnement.

Waoo TV Go og Waoo Flex er på markedet fra 4. september 2018.

FAKTA:

Bag Waoo står nogle af landets største, lokale fibernetselskaber, som har slået sig sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning til vores danskerne. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Waoos produkter på internet, TV og telefoni leveres af det lokale fibernetselskab, som også står for rådgivning, installation, support og kundeservice.

 

 

Waoo TV Go

Er du interesseret i Waoo TV Go, så se hvilke TV pakker du kan få.

Bemærk, både Waoo TV Go og Waoo Flex forudsætter, at du også har eller får fiberbredbånd fra AURA Fiber.

Se TV-pakker med Waoo Flex