Smart WiFi fra Waoo bedre end Google

26. oktober 2016

Waoos Smart WiFi er blevet kåret som bedste WiFi-løsning til hjemmet. Kåringen fandt sted ved den internationale konference Wi-Fi Now i London i aftes, hvor Waoos Smart WiFi, som er udviklet i fælleskab med AirTies, vandt foran blandt andre Googles kommende WiFi-løsning.

Waoo har i 5 år ligget forrest i feltet herhjemme ved Loyalty Groups tilbagevendende BrancheIndex for Internet som Bedst i Test, men nu har fibernetselskabernes fælles produkthus også høstet international anerkendelse for deres Smart WiFi, som kom på gaden tidligere i år.

Prisen i kategorien Best In-Home Wi-Fi Product blev uddelt i går i London ved en af verdens førende WiFi-konferencer, Wi-Fi Now, og gik til Waoo og AirTies for i fælleskab at have udviklet en unik skræddersyet slutkundeløsning baseret på MESH-teknologi.

WiFi skal være godt, stabilt og hurtigt

”Vi er mildest talt ekstatiske over dette skulderklap. Vi har sat os for at levere internet som det burde være til danskerne, og prisen viser med al ønskelig tydelighed, at vi er på rette vej. Godt, stabilt og hurtigt WiFi står øverst på ønskelisten hos de fleste internetkunder, og det er vi i stand til at levere – i en kvalitet der er længder foran andre udbydere i Danmark,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo, efter modtagelsen af prisen.

Juryen lagde i sin bedømmelse vægt på anvendelsen af avanceret teknologi, design, prisniveau og vækstpotentiale, og her har Waoo’s Smart WiFi vist sig at være den stærkeste nominerede i det internationale felt, som bl.a. bestod af Googles WiFi-koncept. Især det faktum, at Waoo og AirTies er en af de første i verden til at være på markedet med en forbrugerløsning baseret på AirTies MESH-teknologi, har haft indflydelse på afgørelsen.

”AirTies’ MESH-system er udviklet udelukkende med henblik på at levere den bedste WiFi-oplevelse i hjemmet, og teknologien er flere år foran konkurrenterne. Med tilføjelsen af Remote Monitoring System, vil Waoo straks kunne opdage evt. problemer med kundens WiFi, og tilbyde en førsteklasses service og support på WiFi-installationen. Et andet gennembrud er klientstyring, som sikrer, at brugernes trådløse enheder altid er forbundet til det access point, der giver den bedste performance i hjemmet”, siger Peter White, formand for juryen, CEO i Rethink Technology Research.

WiFi bliver et konkurrenceparameter

Waoo har med lanceringen af Waoo Smart WiFi sat retningen for, hvad man kan forvente af sit trådløse internet.

”WiFi er et parameter, som vi internetudbydere må konkurrere på, ligesom vi har gjort på hastighed og stabilitet i mange år. Det ser vi som en særdeles positiv udvikling for kunderne, og de seneste måneders efterspørgsel på vores Smart WiFi indikerer, at vi har ramt centrum af skiven,” siger Jørgen Stensgaard.

Waoo er udover prisen som årets WiFi-produkt til hjemmet også nomineret i kategorien Best Wi-Fi Service Provider ved Wi-Fi Now Awards 2016 torsdag den 27. oktober.

Læs mere om WiFi Now Awards