Skal din forening have sponsorstøtte i år?

10. maj 2019

Mangler din søns fodboldklub nye spillertrøjer, mangler din revy tilskud til nye rekvisitter eller mangler den lokale spejderklub nye telte? Så er det nu du skal søge AURA Energis sponsorpulje om et tilskud.

Igen i år uddeler AURA Energi sponsorater til lokale foreninger og klubber. Gennem de halvårlige sponsorpuljer støtter selskabet sportslige, kulturelle og sociale foreninger. AURA Energi har en lang tradition for at give støtte til sine andelshavere og dermed medvirke til en positiv udvikling af lokalsamfundet.

I 2018 uddelte AURA Energi over 70 sponsorater i det østjyske. Blandt modtagerne var Hørningskolens Børnemusikfestival. Hørningskolen er en kommunal specialskole i Skanderborg Kommune med elever, som er udviklingshæmmede i let til svær grad.

Børnemusikfestivalen arrangeres af en støtteforening, og har til formål at skabe åbenhed og mulighed for inklusion af skolens elever. På festivalen optræder Hørningskolens elever, naboskolernes sfoer og professionelle kunstnere, og med 800–1.000 gæster hvert år, har festivalen fået en vigtig plads i lokalsamfundet.

Værdi tilbage til andelshaverne

”Som andelsejet selskab er det vigtigt for os at tage ansvar for dét lokalsamfund, som vi er en del af, og som vi er ejet af. Vi ønsker med vores sponsorpuljer, at give en hjælpende hånd til de lokale foreninger, fordi vi ved, hvor stort et arbejder de engagerede frivillige udfører her”, siger Carsten Höegh Christiansen administrerende direktør i AURA Energi.

Hørningskolens Børnemusikfestivals økonomi er uafhængig af skolens. Arrangørerne er derfor helt afhængig af velvilje fra de lokale erhvervsdrivende, som støtter festivalen med økonomiske bidrag.

”Vi er utroligt glade for, at blandt andre AURA Energi vil være med til at gøre det muligt at videreføre den tradition, vi har haft de sidste 15 år om at holde børnemusikfestival. Festivalen og forberedelse optil har stor betydning for børnenes udvikling og indhold i skoledagene, og det betyder meget for dem, at få mulighed for at være med til sådan en aktivitet”, siger Vibeke Bergmann fra Hørningskolen.

AURA Energis første sponsorpulje i år er åben for ansøgninger. Foreninger kan søge via selskabets hjemmeside på aura.dk/sponsorat. Fristen for at komme i betragtning i denne omgang er 23. maj.

I år afholdes Hørningskolens Børnemusikfestival fredag den 24. maj.