Sanne Bruun Jensen er Årets Energibombe 2022

Med næsten 30 procent af stemmerne er Sanne Bruun Jensen fra Skanderborg Taekwondo Klub vinder af Årets Energibombe. En pris som AURA uddeler til en frivillig i en lokal forening.

Torsdagens træning på Skanderborg Taekwondo Klubs Hold 2, de højest graduerede børn/unge i klubben, gik ikke helt, som træneren, Sanne Bruun Jensen, havde regnet med. Midt under træningen blev hun nemlig overrasket af repræsentanter fra AURA, Skanderborg Taekwondo Klub og sine forældre. Gruppen kunne fortælle hende, at hun havde vundet afstemningen, og er Årets Energibombe 2022.

”I første omgang blev jeg meget overvældet over at blive nomineret, og nu har jeg vundet. Det er en kæmpe ære, og den største anerkendelse, jeg kan få, fordi det viser, at både børn og forældre sætter pris på det arbejde, jeg laver. Taekwondo er mesterlærer – når man får noget, giver man noget tilbage, og med denne pris kan jeg give noget tilbage til den klub, som har givet mig så meget,” siger den glade vinde Sanne Bruun Jensen.

En indsats ud over det sædvanlige

Prisen Årets Energibombe gives til en frivillig som gør en ekstraordinær indsats i en lokal forening, og det må man sige, at Sanne i den grad gør.

Trods sin unge alder har Sanne de seneste 20 år fungeret som hjælpetræner, træner, instruktør, udvalgsmedlem og bestyrelsesmedlem i Skanderborg Taekwondo Klub. For nuværende er Sanne ansvarlig instruktør for klubbens hold for de højest graduerede børn/unge samt klubbens elitehold i kamp. Derudover er hun som medlem af klubbens aktivitetsudvalg med til at drive klubbens sociale events som børnefest, fastelavn og juleafslutninger.

”Sanne står bare altid i første række, når vi beder om hjælp til afvikling af stævner, klubarrangementer og andre praktiske opgaver. Efter træningen torsdag aften, hvor hun blev overrasket som vinder af prisen Årets Energibombe, skulle hun eksempelvis umiddelbart videre til opstilling ved Skanderborg Cityforenings "Sort Nat", som klubbens assisterer med,” siger Torben Sachmann Hansen, som er formand for bestyrelsen i Skanderborg Taekwondo Klub, og som har nomineret Sanne til prisen.

Stor interesse

AURA kårer Årets Energibombe for fjerde gang, og har oplevet stor interesse for prisen:
”Vi er glade for, at så mange foreninger, andelshavere og energibomber har lyst til at deltage i vores initiativ og hjælpe os med at påskønne de frivillige i områdets mange foreninger,” siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA.
”Og vi er glade for at kunne fejre Sanne som vinder af Årets Energibombe, som i den grad har fortjent prisen med den energi og entusiasme, hun lægger for dagen. At hun har været frivillig i Skanderborg Taekwondo Klub i 20 år er vildt imponerende.”

Torben Sachmann Hansen, bestyrelsesformand i Skanderborg Taekwondo Klub, Sanne Bruun Jensen og Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA.

Om Årets Energibombe

Årets Energibombe findes blandt AURAs andelshavere, ligesom det er andelshaverne som udpeger vinderen via en afstemning.

De andre fire nominerede til prisen i år var Martin Kølner-Augustson, FDF Hørning, Anders Birch, Sjelle–Skjørring Musik & Scenekunst, Caroline Wolff og Sarah Schouby, Go Gymnastik Odder og Sakariya A. S. Mohamed, Viby IF Basketball.

Med titlen som Årets Energibombe følger 5.000 kr. til vinderen og 25.000 kr. til vinderens forening.