Nyt ladesamarbejde mellem Viggo og AURA

Nu bliver der kortere mellem de grønne taxier i Aarhus. En samarbejdsaftale mellem Viggo og AURA betyder, at selskabets chauffører kan lade deres taxier op ved AURAs lynlader på Skanderborgvej i Viby med rabat, så de ikke kun lader lynhurtigt – men også billigt.

Viggo har selv opstillet lynladere i København, men har endnu ikke nogen i Aarhus. Med aftalen med AURA kan de stadig få grønne taxier på gaden i Aarhus.

”ViggoEnergy har allerede opsat lynladere i Ballerup, og vi lancerer meget snart en stor ladehub centralt i København. Aarhus har også været på tegnebrættet i lang tid, og derfor er vi glade for, at vi også kommer til at opsætte lynladere i Aarhus senere på året. Men indtil da har vi et samarbejde med AURA om opladning fra deres lynlader i Viby, og den aftale er vi rigtig glade for,” siger Henriette Friis, Project Manager i ViggoEnergy.

Nemmere at være elektrisk vognmand

”Som energiselskab har vi ambitioner om at være med til at skubbe på den grønne omstilling fra flere forskellige kanter. Med denne aftale understøtter vi omstillingen i taxibranchen, så det bliver nemmere at være elektrisk vognmand”, siger Louise Frøstrup Christensen, forretningschef i AURA E-mobility.

Hun håber desuden, at lynladeren kan gøre det nemmere for andre taxaselskaber at køre i elbil, og at nogle måske endda vælger elbilerne til.

”Vi vil rigtig gerne i dialog med aarhusianske vognmænd og taxiselskaber, som kører på el. Vi indgår gerne endnu flere samarbejdsaftaler, så det er hurtigt og billigt at lade taxien op”, slutter Louise Frøstrup Christensen.

AURAs lynlader er opstillet ved selskabets lokation på Skanderborgvej 180 i Viby. Lynladeren er åben for alle og den billigste lynlader i Aarhus med en pris på 4 kr. pr. kWh.