Kærkommen sponsorstøtte til nystartet løbeklub og amerikansk fodboldklub

28. november 2018

Vibyløberne, som har ambition om at gøre Viby sundere og Aarhus Tigers, som blandt andet arbejder for at få flere unge til at spille amerikansk fodbold, har fået en ekstra økonomisk håndsrækning fra AURA Energi.

Vibyløberne er en nystartet løbeklub under Viby IF, som har til formål at skabe glæde og fælleskab omkring motion for alle uanset alder, niveau og vægtklasse. Løbeklubben har brug for at uddanne trænere, så initiativet kan fortsætte sin gode udvikling og fastholde de mange medlemmer, som allerede er en del af klubben.

Aarhus Tigers, en anden klub i Viby, arbejder på at få endnu flere unge til at spille amerikansk fodbold. Ved at anskaffe sig låneudstyr til de spillere, som skal undersøge om sporten kunne være noget for dem, ønsker klubben at nedbringe startomkostninger ved sporten.

Begge klubber har søgt AURA Energis sponsorpulje om tilskud til deres arbejde, og begge klubber har fået tilsagn om at få en del af puljen.

Lokal støtte motiverer

”Det betyder meget at lokale virksomheder vælger at støtte os og hjælper os godt i gang med projektet. Det er motiverende for vores frivillige at få en hjælpende hånd”, siger Rikke Munk Gamborg fra Vibyløberne.

”Vi sætter stor pris på at få tilført de ekstra sponsorkroner fra AURA Energi, så vi forhåbentlig kan øge interessen endnu mere for vores sport. Vi er desuden glade for at kunne fortsætte vores gode samarbejde med selskabet”, siger Peter Friis, sponsoransvarlig hos Aarhus Tigers.

Økonomisk håndsrækning til over 30 foreninger

Over 30 foreninger har de seneste par uger fået besked om, at de får del i AURA Energis halvårlige sponsorpulje. AURA Energi har denne gang uddelt over 150.000 kr. til kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter blandt selskabets andelshavere.

”Med vores sponsorpulje støtter vi lokalt blandt vores andelshavere, og bakker op om de mange gode initiativer, som de lokale ildsjæle arbejder energisk på” siger Carsten Höegh Christiansen, administrerende direktør i AURA Energi.

AURA Energi har uddelt de sidste sponsormidler for i år, men i 2019 vil selskabet igen uddele sponsorater via to årlige ansøgningspuljer. Foreninger i lokalområdet kan søge om støtte til alt fra nye trøjer, sociale arrangementer til kulturelle begivenheder.

Lokalavisen Århus Syd