Hvem er Årets Energibombe?

8. februar 2019

PRESSEMEDDELELSE: Igen i år kårer AURA Energi Årets Energibombe blandt selskabets andelshavere. Prisen gives til en ildsjæl i en lokal forening, som gør en ekstra indsats for fælleskabet i foreningen og i området.

Med prisen Årets Energibombe ønsker AURA Energi at hylde de mange frivillige, som hver dag gør et stort stykke arbejde for at skabe aktiviteter og fælleskaber i området. Prisen bliver givet til én af de godt 100.000 andelshavere i AURA Energis forsyningsområde.

”Frivillige er ofte drivkraften og omdrejningspunktet for foreninger og klubber og uden disse kræfter ville det ikke være muligt at have et så rigt foreningsliv i vores lokalområde. Derfor ønsker vi med prisen Årets Energibombe at anerkende og hædre de lokale frivillig i vores lokalområde”, siger Carsten Höegh Christiansen, administrerende direktør i AURA Energi.

Frem til den 28. februar kan alle AURA Energis andelshavere nominere en ildsjæl fra en forening eller klub. Eksempelvis, træneren som gør noget ekstra for holdånden, den frivillige leder som hjælper en udsat gruppe, eller supporteren som altid sørger for ekstra forsyningerne til holdets træning og kampe.

Vinderen vælges af andelshaverne

Efter den 28. februar udvælger AURA Energi 5 kandidater blandt de nominerede, og så er det op til selskabets andelshavere at stemme på den af kandidaterne, som de ønsker skal være Årets Energibombe.

”Vi var utrolig glade for at se, hvor positivt vores andelshavere tog imod vores nye pris sidste år, da vi kårede Årets Energibombe for første gang. Vi håber naturligvis på samme flotte opbakning i år med mange gode nomineringer og mange stemmer på de udvalgte kandidater”, siger Carsten Höegh Christiansen.

Sammen med æren af at blive kåret som Årets Energibombe 2019 følger 5.000 kr. til vinderen og 25.000 kr. til den forening, som vinderen er tilknyttet. Vinderen offentliggøres i uge 14.

Anerkendelse af det frivillige arbejde

For sidste års vinder af Årets Energibombe var det en stor overraskelse og ikke mindst en stor anerkendelse at vinde prisen:

”At blive Årets Energibombe 2018 har for mig været et stort skulderklap for det arbejde, jeg har lagt i gymnastikken i Odder”, siger Helene Braa Møller, som blev Årets Energibombe 2018.

”Det har været fedt at kunne bidrage til, at mine gymnaster fra Performance Team kunne komme til Italien, idet en del af de vundne penge blev brugt til dette. Her fik de muligheden for at skabe nogle oplevelser sammen igennem gymnastikken, hvilket bekræfter mig i, hvorfor jeg er frivillig i Gymnastik Odder. For glæden og for udviklingen af unge mennesker”, slutter hun.