Gratis friluftsfilm på Moesgaard Museum

Oplev tempelriddere og astronauter på taget af Moesgaard Museum, når museet og AURA Energi inviterer til AURA Sommerbio under åben himmel

Tag vennerne og familien med og få en unik filmoplevelse under åben himmel, når Moesgaard Museum og museets hovedsponsor AURA Energi inviterer til gratis open air biograf onsdag 28. august og torsdag 29. august.

For foden af museets tag opstiller AURA Energi og Moesgaard for andet år i træk et kæmpe lærred. I år vises to populære film med helt forskellige temaer.

Onsdag den 28. august byder AURA Sommerbio på Arn Tempelridderen baseret på Jan Guillous berømte roman. Torsdag den 29. august fejres 50 års jubilæet for menneskets første månelanding med visningen af filmen First Man om Neil Armstrongs månelanding i 1969.

”Moesgaard er et sted, hvor man kan opleve store historier på mange forskellige måder. Både i vores udstillinger og udendørs, hvor vi har dannet ramme om kongeligt skuespil, store sportsbegivenheder og nu altså også friluftsfilm på kæmpelærred med naturen som kulisse. Vi glæder os sammen med vores hovedsponsor til at invitere museets gæster udenfor til et par aftener med forhåbentlig smukt sensommervejr og betagende fortællinger,” siger direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst.

Også hos AURA Energi glæder man sig til at byde de forhåbentlig mange biograf-gæster velkommen:

”Som hovedsponsor for Moesgaard Museum er vi utrolig glade for endnu engang at kunne afholde AURA Sommerbio i Moesgaard Museums smukke omgivelser – det er efterhånden ved at være en tradition. Vi er stolte af at kunne tilbyde østjyderne denne unikke oplevelse, og vi håber på, at mindst ligesom mange gæster som sidste år lægger vejen forbi taget på Moesgaard for at se film sammen med os”, siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA Energi.

Gratis AURA Sommerbio på Moesgaard

Onsdag den 28. august: Arn: Tempelridderen baseret på Jan Guillous roman
Torsdag den 29. august: First Man om månelandingen i 1969

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Der kan købes picnictæpper, mad og drikke på museet. Arrangementet starter kl. 20.30 og forventes at slutte ca. kl. 23.15.
Midttrafik har indsat en ekstra busafgang på linje 18 fra Moesgaard til Park Allé i Aarhus. Bussen afgår fra Moesgaard kl. 23.30.

Boost biografoplevelsen

Kombinér den gratis biograftur med et museumsbesøg, da Moesgaard Museum har åbent til kl. 21.00 begge dage. Museets café tilbyder desuden en lækker buffet fra kl. 17.30 til 20.00, som man kan nyde forud for filmen. Husk at bestille bord på forhånd, hvis du vil være sikker på en plads.