Godt 250.000 kr. har fundet nye ejermænd

AURA har netop uddelt årets første donationer fra koncernens Lokalværdipulje, som hvert år støtter kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter blandt AURAs ejere, andelshaverne.

IF Lyseng er en af de lokale foreninger, som har modtaget støtte fra AURA. Fodboldklubben afholdt i sidste uge en af Jyllands største fodboldskoler, og i den forbindelse var Mette Marie Ostenfeld, kommerciel direktør i AURA, på besøg for at overrække donationen på 25.000 kr.

”I IF Lyseng har vi sat os et ambitiøst mål om at være et kraftcenter for fodbold i vores lokalområde og i Østjylland. Vi vil dels skabe et af Jyllands stærkeste talentmiljøer, dels være de bedste til at skabe et rummeligt og inkluderende miljø for alle børn og unge. Og det er vi utrolig glade for, at AURA vil være med til at bakke op om,” siger Henrik Brandt, fungerende klubansvarlig i IF Lyseng.

”Med AURAs Lokalværdipulje giver vi et skulderklap og en anerkendelse til de mange foreninger og ikke mindst de mange frivillige i foreningerne, som er med til at sikre et attraktivt lokalområde, med aktiviteter for alle – store som små. Og det IF Lyseng et godt eksempel på,” siger Mette Marie Ostenfeld.

Værdi tilbage til andelshaverne

Lokale foreninger og klubber kan søge om at komme i betragtning til at modtage en donation fra AURA. 105 forskellige foreninger har søgt om støtte i første halvår af 2022. Af dem har 33 foreninger fået besked om, at de får en donation. AURA uddeler samlet set over 250.000 kr.

”Vi kan mærke, og vi kan se det på de mange ansøgninger, vi har modtaget, at foreninger og klubber er kommet rigtig godt i gang igen efter diverse Corona-nedlukninger. De mange frivillige er klar med aktiviteter og arrangementer, og vi er glade for at se – og kunne støtte – denne gen-opblomstring af foreningslivet,” siger Carsten Höegh Christiansen, og fortsætter:

”AURAs Lokalværdipulje er et af de initiativer, som er vigtige for os som andelsselskab, fordi vi ønsker at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af, og til de andelshavere, som vi er ejet af.”

AURAs Lokalværdipulje uddeles to gange om året. Ansøgningsfristerne ligger typisk i maj og oktober.

Læs mere på aura.dk/sponsorat