Flere klimavenlige delebiler på vej til Viby

23. august 2018

PRESSEMEDDELELSE: Den lokale boligforening Århus Omegn og energiselskabet AURA Energi opstiller i fællesskab to nye el-delebiler i boligområderne Rosenhøj og Præstevangen. Det markeres med et event ”Åben delebil” torsdag d. 30. august, hvor alle kan få en gratis prøvetur og høre mere.  

Har du brug for bil en gang i mellem – men ikke nok til, at det giver mening at investere i din egen, så er et delebilsabonnement måske løsningen. Medlemmer af AURAs delebilsordning får adgang til en fleksibel og klimavenlig transportløsning. 

AURA Delebil - et delebilskoncept for alle

Delebilerne på ren el får fast p-plads i Rosenhøj og Præstevangen. De opstilles i samarbejde med boligforeningen Århus Omegn, men alle kan frit booke delebilerne via en gratis app. 

”Der holder allerede én delebil på Neptunvej, man frit kan booke, men nu opgraderer vi med to biler mere, så de bliver tilgængelige for flere i Viby. Der kommer også snart til at holde delebiler ved vores kontor i Viby på Skanderborgvej 180”. 

”Som lokalt energiselskab går vi meget op i at engagere os lokalt og på den måde give noget tilbage til vores andelshavere. Til daglig kan man måske sagtens klare sig med en cykel eller offentlig transport, men nogle gange er det rart at have en bil til rådighed, siger Thorkild Videbæk, kommerciel direktør hos AURA Energi”. 

AURA Delebiler er nu i Silkeborg, Skanderborg, Brabrand og Viby, og flere er på vej i det østjyske.   

Hvad er en delebilsordning? 

AURA Delebiler er biler på abonnement. I praksis fungerer abonnementsordningen sådan, at man via en app booker delebilen, henter den på p-pladsen, låser bilen op med app’en og kører så meget, man har brug for.

Kom og få en gratis prøvetur

Torsdag d. 30. august 2018 kl 16-18 på Butikstorvet i Præstevangen på Vilhelm Becks Vej i Viby, står AURA klar til at give en prøvetur og tilbyder gratis oprettelse (normalpris 199 kr.), hvis man tilmelder sig på dagen.