Få 15 % rabat på billetter til Kong Arthur - en oplevelse ud over det sædvanlige

23. april 2019

Som kunde hos AURA Energi har du mulighed for at få rabat på sommerens mest eventyrlige skovtur, når Det Kongelige Teater opfører actionbraget Kong Arthur på Moesgaard Museum.

Som hovedsponsor for Moesgaard Museum har AURA Energi helt ekstraordinært fået mulighed for at tilbyde alle vores  el-kunder 15 % rabat på billetter til Det Kongelige Teaters opsætning af Kong Arthur, som opføres i de smukke omgivelser på Moesgaard Museum fra den 22. maj til den 28. juni.

Om forestillingen Kong Arthur

Kong Arthur er ikke bare teater – det er en totaloplevelse for store og små. Kong Arthur er ridderlegenden over dem alle med den klassiske historie om slottet Camelot, ridderne af Det runde bord og sværdet Excalibur. Mens tusmørket falder på under åben himmel i Moesgaard, udfoldes en episk kamp mellem det gode og det onde, om troldmænd, ældre riddere og skønne dronninger.

Læs mere om forestilling 

Hvordan får du rabat?

Vil du have rabat på dine billetter til Kong Arthur, skal du blot logge ind på Mit AURA. Her finder du et link til at bestille billetter samt en rabatkode, som sikrer dig 15 % rabat. Du kan frit vælge hvilken af de ledige forestillinger, du ønsker at købe billet til, og der er ingen begrænsninger på antallet af billetter.

Rabatten gælder frem til den 7. maj.

Gå til Mit AURA


Du kan ikke opnå rabat på billetter, som du har købt tidligere

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til kommunikation@aura.dk