En hjælpende hånd til lokale fælleskaber

10. oktober 2018

PRESSEMEDDELELSE: For anden gang i år uddeler AURA Energi midler fra sin sponsorpulje til foreninger, klubber og fælleskaber i det østjyske. Pengene uddeles i små og store beløb til sociale, sportslige og kulturelle aktiviteter. 

Højbjerg Badmintonklub, Mødrehjælpen og spejderne i Tranbjerg er tre foreninger, som har til fælles, at de i foråret søgte tilskud til deres arbejde gennem AURA Energis sponsorpulje. Og alle tre foreninger blev tildelt et sponsorat som en hjælpende hånd til deres arbejde. 

”Hos AURA Energi er vi bevidste om vores ståsted som andelsejet selskab, og derfor ønsker vi at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af og til de andelshavere, som vi er ejet af. Derfor uddeler vi sponsorater til lokale fælleskaber”, fortæller Carsten Höegh Christiansen, administrerende direktør i AURA Energi. 

Højbjerg Badmintonklub har blandt andet brugt støtten til udvide samarbejdet med lokale skoler, Mødrehjælpen har kunnet lavet patchworktæpper til startpakker til unge mødre, og spejderne i Tranbjerg kunne holde et stort Sankt Hans-arrangement og samle byen på tværs af aldersgrupper. 

Foreninger kan ansøge nu

To gange årligt uddeler AURA Energi sponsorater til lokale aktivitetet via selskabets sponsorpulje. Sponsoraterne gives til kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter blandt selskabets andelshavere, som er med til at fremme fælleskaber og lokalt sammenhold. 

”Vi bestræber os på at fordele vores sponsormidler så bredt som muligt blandt vores andelshavere. Vi fokuser på at finde det gode værdimatch, og på at støtte forskellige typer af aktiviteter og projekter”, siger Carsten Höegh Christiansen.

Den anden årlige ansøgningspulje er åben nu. Foreninger kan søge sponsorater via selskabets hjemmeside aura.dk. Ansøgningsfristen er torsdag den 25. oktober 2018. 

Søg sponsorat hos AURA Energi

 

Ansøgningsfrister 2024

Torsdag den 23. maj

Torsdag den 24. oktober