Ændringer i Disneys arkivtjenester

Til de af vores kunder der har Favorit TV-pakke og Stor TV-pakke vil der være en lille ændring i arkiv-tjenesten.

Pr. 1. september ændrer Disney deres rettigheder. Det betyder, at Disney og National Geographic programmerne fra 1. september ikke længere er en del af Waoo TV-arkiv. 

Dine kanaler forsvinder IKKE fra din TV-pakke, der er blot ændringer i arkivtjenesten.
De kanaler du plejer at have i din TV-pakke, har altså du stadigvæk.
Du kan også fortsat starte igangværende programmer på kanalerne forfra. Og hvis du bruger Web TV eller TV-boks, kan du også fortsat optage Disney kanalernes og National Geographic kanalernes udsendelser.

Det der sker er, at programmer fra National Geographic kanalerne og Disney kanalerne ikke længere ligger i det store samlede Waoo Arkiv på TV-boksen/Web TV. Disney får et særskilt arkiv og National Geographics udsendelser udgår fra arkivet. 


Disney lancerede i går et nyt særskilt Disney TV-arkiv, der giver dig endnu mere underholdning fra Disneys kanaler – når du vil, og hvor du vil. Med Favorit og Stor TV-pakke har du nemlig nu adgang til alle de nyeste episoder af de mest populære serier fra Disney-kanalerne direkte på TV-boksen, computer, tablet eller telefon.

Du kan se spritnye episoder af børnenes yndlingsserie, dagen efter de er blevet sendt på TV, og i hele 30 dage efter den sidste episode i sæsonen har haft premiere. Arkivet rummer de nyeste sæsoner af Disney kanalernes indhold. Så børnene er sikret endnu flere timers god og lærerig underholdning med Mickey Mouse, Phineas & Ferb og alle de andre.

Du finder Disney TV-arkivet under menupunktet ”Apps” på TV-boksen og under ”Bio” på waoo.tv og på Waoo TV app. Du har adgang til det indhold i arkivet, der sendes på de Disneykanaler, du har i din TV-pakke.