om_nyheder_skydebane.jpg

Digitalisering til alle andelshavere

En smuk, frostkold onsdag på en mark lidt uden for Harlev står to mænd og en gravemaskine. De er i gang med at grave et halvanden kilometer langt fiberrør ned langs marken fra Højbyhus og hen til Aarhus Skytteforenings lokaler, som ligger for enden af den lange markvej.

Aarhus Skytteforenings er i dag koblet på internettet via en kobberforbindelse, men den er ikke længere tidssvarende. Foreningens alarmer er tilsluttet til internettet, og med periodiske udfald i forbindelsen er det usikkert om alarmen virker, som den skal, og foreningens udstyr er tilstrækkeligt sikret.

Derfor har det længe stået højt på foreningens ønskeliste at få en hurtigere og mere stabil internetforbindelse. Men med en lang markvej fra den offentlige vej og ned til klubhuset, har det tidligere været en dyr affære. Jo flere meter kabel, jo længere der skal graves, jo dyrere er det.

De to mænd på marken den smukke morgen er sendt ud af AURA, som tilbyder Aarhus Skytteforening at blive tilsluttet på fibernettet til en beskeden oprettelsespris. Det tilbud kan alle andelshavere i AURA få – uanset hvor mange meter kabler og rør der kræves.

Andelsselskab, og hvad så?

Som andelsselskab er AURA sat i verden for at skabe værdi for vores andelshavere. Det gør vi på mange måder, og én af dem er, at vi tilbyder alle vores andelshavere muligheden for at blive tilsluttet vores fibernet.

Vores ambition er, at alle andelshavere skal have lige muligheder for at være en del af digitaliseringen af samfundet. Ligegyldigt om andelshavere bor på landet for enden af en lang vej eller i en tæt befolket by, tilbyder vi den samme mulighed.

Vi ønsker at være med til at fremtidssikre det lokalområde, vi er en del af, og som vi er ejet af. Det er, hvad andelstanken handler om.

Derfor tilbyder vi Aarhus Skytteforening og alle andre andelshavere at blive tilsluttet på fibernettet. Langt de fleste af vores andelshavere er allerede tilsluttet, men der er enkelte, som endnu ikke har fået gravet fiberkabler ned. Den mulighed tilbyder AURA.