Mød AURA på Danmark for Målene

Sammen med kampagnen Danmark for Målene drager AURA på turne i hele Danmark. Under overskriften ’Energi i by og bolig’ er vi med til events i 48 byer i perioden 23. august – 28. september 2019.

Inspiration til hverdagsmål

Danmark for Målene er en kampagne for FN’s verdensmål. Formålet er, at danskerne får verdensmålene ind under huden og gør dem til hverdagsmål.
 
AURA er eksperter inden for energi – og den viden deler vi gerne ud af. Som temapartner på Danmark for Målene bestræber vi os på, at give dig som besøgende konkrete råd og ideer til, hvordan du kan spare energi eller gøre noget godt for klimaet.
 
Du finder inspiration til klimavenlige transportløsninger såsom AURA Delebil og opladning af din elbil hjemme samt varmepumper og energirigtig belysning.

Besøg Danmark for Målene

Kig forbi, når Danmark for Målene besøger en by nær dig. Der vil være forskellige aktiviteter og konkurrencer, ligesom du kan høre Søren Dahl, radiovært og kendt fra ’Cafe Hack’, gennemføre et ’Cafe Hack’-agtigt interview med den lokale borgmester eller anden personlighed i hver by.