AURA leverer ladestandere til Silkeborg Kommune

AURA har vundet en begrænset licitation af ladestandere til Silkeborg Kommunes flåde af el-biler, og skal derfor opstille 72 ladebokse på i alt fire forskellige adresser i kommunen.
Den første gravemaskine er gået i jorden, og AURA er i gang med at etablere elforsyningen. De første ladebokse er klar til brug midt i oktober.

Ladestanderne skal blandt andet bruges af kommunens medarbejdere, som kører rundt til deres daglige opgaver i elbil. Omstillingen til en grønnere transport er et vigtigt parameter for at nå såvel statens som kommunernes klimamål, og AURA oplever en eksplosiv stigning i interessen fra de forskellige aktører.

"Vi er glade for at bidrage til den grønne omstilling i Silkeborg Kommune, som er en kommune, som vi oplever, som ambitiøse på området. Ladestandere gør det lettere for kommunes medarbejderne at køre elektrisk og komme rundt til deres arbejdsopgaver," siger Louise Frøstrup Christensen, forretningschef i AURA.

De fire adresser, som får ladestandere fra AURA er, Rådhuset i Silkeborg By, hjemmeplejen på Færgevej i Silkeborg, Sundhedshuset på Estrupgård i Silkeborg og Plejecenter Toftevang i Them.