AURA Installation fortsætter

14. februar 2018

Selvom der nu er ophørsudsalg hos Lyspunkt/El-Salg butikken i Viby, fortsætter AURA Installation helt uændret med at servicere både private og erhvervskunder.

AURAs installationsforretning med omkring 45 elektrikere holder til på samme adresse som Lyspunkt/El-Salgs-butikken. Selvom butikken nu lukker, fortsætter AURA Installation helt uden ændringer. Dermed har både privatkunder og virksomheder fortsat glæde af alle de elektriker- og installationsydelser som AURA Installation tilbyder.

Bestil elektriker hos AURA

AURA Installation søger elektrikere

I øjeblikket har afdelingen travlt og søger derfor flere elektrikere til at hjælpe med at servicere kunderne. Disse tæller bl.a. virksomheder som Dansk Supermarked, Aarhus Vand, Skanderborg Kommune, Søstrene Grene og ALBOA Boligforening. AURA er netop i gang med en større renovering i Viby for at give plads til flere medarbejdere i afdelingen.

Nyt besøgscenter kommer til Viby

Butikkens lokaler kommer ikke til at stå tomme hen. I fremtiden kommer de til at rumme et nyt og moderne besøgscenter. Dermed er der blot tale om en gennemgribende renovering, inden lokalerne skal bruges til et andet formål.