AURA Energi vil belønne grønne og bæredygtige initiativer

Den østjyske energikoncern AURA Energi indstifter en ny stor pris, der skal motivere og anerkende arbejdet med den grønne omstilling. Prisen ’AURA Energis grønne pris’ er på kr. 200.000 og uddeles i november.

Selvom alle lige nu er optaget af Corona-virus, og de vidtrækkende konsekvenser det har, må vi ikke glemme en af de væsentligste dagsordner, vi har i disse år - nemlig den grønne omstilling.

”Når vi kommer på den anden side af Corona, skal vi genfinde det fulde fokus på miljø og bæredygtighed. Der bliver taget en lang række innovative og spændende initiativer inden for den grønne omstilling i disse år, og vi synes, det er på tide at bringe de bedste og mest værdiskabende projekter frem i lyset, så vi kan inspirere hinanden – til vores fælles bedste. Derfor har vi indstiftet ’AURA Energis grønne pris’ på 200.000 kr.,” siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA Energi.

Med ’AURA Energis grønne pris’ udmøntes endnu et skridt i vores strategiske fokus på bæredygtighed, og med prisen vil AURA sætte lys på og bakke op om det store udviklingsarbejde, der bliver gjort i det østjyske.

”Vi ønsker at motivere lokale forskere, studerende, startups, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og andre, der hver dag prøver at finde nye intelligente og bæredygtige løsninger i den grønne omstilling. Vi vil belønne de gode idéer, og understøtte udbredelsen af dem. Derfor efterspørger vi de projekter, der på banebrydende vis transformerer idéer til praksis,” lyder det fra Carsten Höegh Christiansen.

AURA har en stor og vigtig samfundsopgave, der består i at skabe de bedst mulige betingelser for den grønne omstilling, både i lokalområdet og på nationalt plan. Derfor arbejder vi til daglig med stort fokus på bæredygtighed i vores aktiviteter og i vores investeringer.

”Vi investerer i vedvarende energiproduktion og ønsker at være på forkant med udviklingen af en intelligent anvendelse af elektricitet i vores samfund og vores hverdag. Vi stiller innovative løsninger til rådighed for vores kunder, og ser det som en del af vores ønske om at skabe andelshaverværdi,” siger Carsten Höegh Christiansen og fortsætter:

”Men AURAs indsats gør det ikke alene. Derfor tager vi dette initiativ, og vi beder østjyderne om at være med til at indstille de gode projekter, der gavner den grønne omstilling.”

AURA Energis grønne pris er på kr. 200.000.

Med ’AURA Energis grønne pris’ ønsker vi at anerkende og fremhæve en realiseret problemløsning, der kan stå som det gode eksempel for alle os andre. En problemløsning med bæredygtige perspektiver.

Prisen gives til lokale forskere, studerende, startups, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og andre, der på banebrydende vis transformerer idéer til praksis med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling, deleøkonomi og lignende.