AURA Energi sikrer fibernet til alle

PRESSEMEDDELELSE: AURA Energi indfrier et stort ønske til de andelshavere, der endnu ikke er tilsluttet fibernettet. Den 3. januar åbnes der for ansøgninger til AURA Fiberpuljen, der bliver præsenteret i disse dage.

Næsten hele AURAs forsyningsområde i Østjylland er nu fremtidssikret med fibernet, men i enkelte områder er der fortsat andelshavere, der endnu ikke er tilsluttet, typisk i tyndt befolkede områder hvor forrentningskrav ikke kan opfyldes. De kunder, har AURA Energi nu valgt at tilbyde Fibernet ved hjælp af Fiberpuljen.

”Tiden er inde til at prioritere de resterende andelshavere, som gennem henvendelser og ambassadører har ønsket at få fibernet til området”, siger administrerende direktør i AURA Energi, Carsten Höegh Christiansen. ”Vores intention har altid været, at alle andelshavere i forsyningsområdet skal tilbydes fibernet. Nu er målsætningen, at AURA Energi bliver det første energiselskab i Danmark, der kan tilbyde fiber til alle, fortsætter Carsten Höegh Christiansen.

Fiberpuljen gør det muligt for alle AURAs andelshavere at blive tilsluttet fibernettet og få en hurtigere internetforbindelse. Fiberpuljen sigter efter at tilgodese den del af forsyningsområdet, som hidtil har været udfordret af dårlige internetforbindelser.

”Vi foretager denne investering, fordi fibernettet sikrer vital infrastruktur i vores område ligesom da el-nettet i sin tid blev etableret. AURA Fiber ønsker, på linje med andre energiselskaber, at åbne nettet, så det bliver nemmere for andre udbydere at få adgang. Derfor ønsker vi, at de sidste andelshavere tilsluttes fibernettet nu, da åbningen af nettet giver mere konkurrence og dermed flere fordele for alle vores andelshavere”, udtaler Allan Werk, Bestyrelsesformand i AURA Energi.

Alle tilskudsberettigede adresser modtager en mail eller et brev med de vigtigste detaljer inden for den nærmeste fremtid.