AURA Energi kårer Årets Energibombe

21. februar 2018

PRESSEMEDDELELSE: For første gang kårer AURA Energi Årets Energibombe. Prisen gives til en ildsjæl blandt selskabets andelshavere, som yder en ekstra indsats for at styrke fællesskabet i sin forening.

Med Årets Energibombe ønsker AURA Energi at hylde de mange frivillige i foreningslivet, som hver dag gør en kæmpe indsats for at skabe aktiviteter og fællesskaber blandt børn, voksne og ældre. Prisen bliver givet til én af de godt 100.000 andelshavere i AURA Energis forsyningsområde.

”Hos AURA Energi er vi bevidste om vores ståsted som andelsejet selskab. Med prisen Årets Energibombe ønsker vi at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af og til de andelshavere, som vi er ejet af”, siger Carsten Höegh Christiansen, administrerende direktør i AURA Energi.

Frem til den 8. marts 2018 kan alle AURA Energis andelshavere nominere en Energibombe. Det kan være træneren, som gør noget ekstra for holdånden, den frivillige leder, som hjælper en udsat gruppe, supporteren, som altid sørger for ekstra forsyninger til holdets træning og kampe, eller dét frivillige medlem, som altid stiller op, når der skal bruges ekstra kræfter til tombolaen, arrangementet eller bestyrelsen.

Andelshavere udpeger vinder

Når AURA Energi har modtaget nomineringerne, udvælges fem kandidater. I udvælgelsen lægges der vægt på, at kandidaten bidrager til den positive energi blandt selskabets andelshavere og er med til at fremme fællesskabet. Derefter er det op til AURA Energis andelshavere at afgøre, hvem der løber med titlen.

”Vi lægger den endelige afgørelse ud til vores andelshavere. Vi synes, at det er på sin plads at lade vores ejere vælge, hvem der skal kåres som Årets Energibombe”, fortæller Carsten Höegh Christiansen.

Ud over æren vinder Årets Energibombe en samlet pris på 30.000 kr. Energibomben får selv 5.000 kr. og foreningen får 25.000 kr. Vinderen offentliggøres ved et arrangement i Energibombens forening og på aura.dk i uge 15.