AURA El-handel uddeler 143.000 kr. til lokale foreninger

Mere end 100 lokale foreninger er tilmeldt produktet "FællesEl" hos AURA El-handel. De kan nu se frem til en kærkommen sommerhilsen på i alt 143.000 kr. i økonomisk tilskud.

FællesEl er navnet på et elprodukt hos AURA El-handel, som gør det muligt for private og virksomheder at støtte en valgfri forening via elregningen. Beløbet til den enkelte forening opgøres på baggrund af, hvor mange FællesEl-støtter foreningen har og deres samlede elforbrug. For hver kWh donerer AURA El-handel nemlig 2 øre, som udbetales én gang om året til foreningerne.

Eksempelvis udbetales der i år 8.300 kr. til Kolt-Hasselager IF og 6.600 kr. til Odder IGF. De to foreninger er lykkedes med at få mange til at bakke op.

Glæde hos Odder IGF

Idrætsforeningen Odder IGF har i alt 50 personer, der støtter via en FællesEl-aftale, og alene i år er det lykkedes at få 13 nye medlemmer på ordningen.

"På vores hjemmeside fortæller vi, at det er en mulighed at støtte klubben med FællesEl hos Aura. Derudover fortæller jeg om muligheden, når vi afholder træner- og lederaftener, så de kan formidle det videre ud til forældre og netværk. Pengene går til blandt andet indkøb af materialer som bolde og overtrækstrøjer, så støtten betyder meget for os", siger Ove Frederiksen, sponsoransvarlig hos Odder IGF.    

Støt en forening uden det koster ekstra

Det koster ikke ekstra på elregningen at støtte en forening. Det er alene AURA El-handel, som donerer støttebeløbet på 2 øre per kWh.

"Med AURA FællesEl tilbyder vi både nye og eksisterende kunder en god mulighed for at gøre noget ekstra i den gode sags tjeneste. Samtidig er det en del af vores CSR-politik at støtte det frivillige arbejde i foreningerne", siger Dorthe Dalsgaard, salgskonsulent hos AURA El-handel.