AURA El-handel ser frem til øget konkurrence på elmarkedet

I AURA El-handel er vi glade for vores kunder, og vi arbejder dagligt med at kunne levere en god kundeservice og sikre kunderne en stabil og konkurrencedygtig elpris.

I elmarkedet sker der store ændringer den 1. april 2016, hvor engrosmodellen træder i kraft. Det betyder blandt andet, at alle elkunder skal tage stilling til, hvilken elleverandør de ønsker. Hos AURA El-handel forventer vi en øget konkurrence om kunderne. Vi byder konkurrencen velkommen med vores seneste tiltag – et velkomsttilbud til nye kunder.

Få mere viden op elmarkedet

- Vores mål om at øge mængden af privatkunder, så forretningen kan vækste, falder derfor fint i tråd med at tilbyde nye kunder en attraktiv pris for en periode. Flere kunder og markedsvolumen har betydning for vores konkurrenceevne og dermed også vores mulighed for at tilbyde vores eksisterende kunder en god pris, fortæller elhandelschef Michael Mikkelsen fra AURA El-handel.

Som ny kunde kan du derfor få en introduktionspris i en periode. Efter introduktionsperioden udløber, overgår du automatisk til vores populære produkt AURA FastEl, eller du kan vælge et andet af vores faste produkter.

Se alle vores produkter