AARHUS UNITED og AURA i nyt samarbejde om lokal talentudvikling

Den positive udvikling i sponsorgrundlaget fortsætter, og denne gang er det AURA, der bringer god energi til AARHUS UNITED

Talentudvikling og stærk lokal tilstedeværelse er en væsentlig del af DNA’et i AARHUS UNITED, og det bliver nu yderligere forstærket med en aftale med AURA Energi.

Som andelsejet har AURA Energi en lang tradition for at støtte udvikling af gode fællesskaber i lokalsamfundet, og med det afsæt har AURA valgt at indlede et samarbejde med AARHUS UNITED.

Grundlaget for samarbejdet er den funktion AARHUS UNITED har opnået som et sammenhængende byprojekt om talentudvikling indenfor kvindehåndbold, og indholdet af samarbejdet skal harmonere hermed.

På den baggrund har AURA anmodet AARHUS UNITED om at gennemføre nogle aktiviteter for håndboldbørn i BMI, Lyseng, AGF, Brabrand, Stavtrup og Viby, og de første aktiviteter er allerede afviklet i forbindelse med klubbernes håndboldskoler i sommerferien.

De nævnte seks klubber udgør den sydlige halvdel af samarbejdsklubberne under AARHUS UNITED, og de ligger i det primære forsyningsområde for AURA.

“Det har stor værdi for os at etablere et samarbejde med AURA, der understøtter vores strategi om sammenhængende talentudvikling, og det bliver utvivlsom et samarbejde med god energi,” udtaler Jan Snogdal, der er næstformand for bestyrelsen i AARHUS UNITED.

Carsten Höegh Christiansen, der er administrerende direktør i AURA, ser ligeledes frem til samarbejdet med et af Østjyllands stærkeste talentudviklingsmiljøer.

“Når vi i AURA anvender udtryk som “vi forbinder fællesskaber” og “vi skaber muligheder for mennesker” er det ikke svært at koble til den flotte platform, som AARHUS UNITED har opbygget på blot fire sæsoner. Samtidigt ser vi et samarbejde med et perfekt match til væsentlige punkter på vores agenda, herunder lokal værdiskabelse og samfundsansvar,” lyder det fra Carsten Höegh Christiansen.