Seriøsitet og en konkurrencedygtig pris er afgørende

Morten Hallum er Logistik & IT-direktør i Triscan med base i Brabrand. Virksomheden sælger og leverer reservedele til alle typer af biler, og i Brabrand har de et stort lager, hvorfra de sender reservedele ud til det meste af Nordeuropa.

”Vi var kunder hos AURA i mange år, men på et tidspunkt blev vi fristet til at skifte leverandør. Vi fandt dog hurtigt ud af, at det var et dårligt skifte, fordi vores nye aftale viste sig at være dårligere og dyrere end vores gamle hos AURA. Derfor skiftede vi tilbage, lige så snart det kunne lade sig gøre,” fortæller Morten Hallum.

Virksomheden har et relativt stort strømforbrug, idet Triscan bruger ca. 250.000 kWh om året. Alligevel mener Morten Hallum ikke, at der er nogen grund til at shoppe rundt mellem leverandører.

Strøm er strøm

”Strømmen er den samme, ligegyldigt hvem jeg handler med. Derfor vælger jeg at handle med nogle, som jeg kender, og har tillid til, og som samtidig er konkurrencedygtig på prisen. Vi bliver ringet op i tide og utide af andre selskaber, som vil sælge el-aftaler, men jeg kan ret hurtigt afvise dem, fordi jeg føler mig meget tryg ved, at den aftale, som jeg har med AURA, er den rigtige”, siger Morten Hallum.

Skulle Morten Hallum sætte sig ind i alle de tilbud og aftaler, som han bliver ringet op omkring, ville de tage alt for meget af hans tid. Han vælger derfor at handle med sit lokale selskab, som står for nogle værdier, som han kan se sig selv i.

”Både vores virksomhed og jeg selv er andelshaver i AURA – og privat køber jeg også min strøm og min fiber hos AURA. Det er vigtigt for mig at handle med et selskab, som jeg kender, og som jeg kan komme i kontakt og dialog med. Jeg betragter AURA som et seriøst energiselskab. At vi tilmed er medejere af AURA er kun positivt. Jeg har desuden stor glæde af AURAs forbrugsoverblik og deres overvågning af min elaftale, som giver føling med vores forbrug”, slutter Morten Hallum.

Læs flere historier

Morten Hallum

Morten er Logistik & IT-direktør i virksomheden Triscan, som har base i Brabrand. 

Morten er selv andelshaver, fordi han bor i AURAs forsyningsområder, og virksomheden er også andelshaver, fordi den har base i området. 

Morten handler hos AURA både erhvervsmæssigt og privat, fordi han mener, at AURA er et seriøst energiselskab med konkurrencedygtige priser.