Mange bække små – giver tilskud til festkassen og mulighed for indflydelse

Gunner Jørgensen bor i Andelsboligforeningen Lunden i Skanderborg. Han har desuden sommerhus i Saksild, og har derfor to adresser, som gør ham til andelshaver i AURA Energi. Som medejer køber han strøm til begge adresser hos AURA, ligesom han også aktivt benytter sig af sin mulighed for at få indflydelse på selskabet.

”Vi køber AURA FællesEl til både vores sommerhus og vores andelsbolig. For hver kWh strøm vi bruger, giver AURA 2 øre til henholdsvis Saksild Strand Ejerlaug og Andelsboligforeningen Lunden. Det betyder meget at få de ekstra penge til foreningernes drift. Med en relativ lille indsats – og uden ekstra omkostning – kan vi i fællesskab få råd til mere,” siger Gunner Jørgensen.

Som mangeårig kunde hos AURA kan Gunner Jørgensen hurtigt afvise andre elhandlere, som ind i mellem kontakter ham via telefonen eller står i det lokale supermarked:

”Jeg synes ikke, at konkurrenterne er troværdige, og jeg sætter pris på at handle hos det lokale selskab, fordi de nemt kan hjælpe mig, hvis jeg har brug for det. Og når jeg så er medejer af selskabet, så giver det endnu bedre mening,” fortæller Gunner Jørgensen

Bruger man sin indflydelse, kan man gøre en forskel

At Gunner Jørgensen og hans naboer i Saksild Strand Ejerlaug er medejere og andelshavere i AURA Energi, var de meget opmærksomme på i 2016, da AURA for første gang holdt valg til selskabets repræsentantskab.

”Der var planer om at opføre kystnære havvindmøller i Aarhusbugten – et projekt vi sommerhusejere langs Odderkysten ikke var tilhængere af. Vi vidste, at vi kunne få indflydelse på AURAs planer om at investere i projektet via repræsentantskabet, og derfor søgte vi at gøre vores indflydelse gældende ved at opstille kandidater og ved at opfordre til at stemme på vores kandidater,” siger Gunner Jørgensen.

”Det lykkedes os at få en række kandidater ind, og derfor er det vores oplevelse, at ønsker man at gøre sin indflydelse gældende, så har man mulighed for det i forbindelse med valg til AURAs repræsentantskab,” slutter han.

Læs flere historier

Gunner Jørgensen

Gunner Jørgensen er andelshaver hos AURA både i kraft af sin privatadresse i Andelsboligforeningen Lunden i Skanderborg og i kraft at sit sommerhus ved Saksild Strand.

Begge steder har han valgt at købe AURA FællesEl, fordi det - uden at koste ham ekstra - kommer fælleskaberne i andelsboligforeningen og grundejerforeningen til gode.