Skal du melde flytning til dit elselskab eller bestille internet og TV til din nye bolig? Hvis du husker disse fem ting, er du allerede godt på vej. Venlig hilsen AURA Energi.

Skal du flytte i egen bolig? Husk disse 10 vigtige ting

Har du tidligere prøvet at skifte folkeregisteradresse, ved du det godt. Der er rigtig mange ting at holde styr på i forbindelse med en flytning. Specielt hvis du flytter i egen bolig for første gang. 

Her på siden får du et samlet overblik over alle de ting, du skal huske i forbindelse med en flytning. Husk for eksempel, at du 100% selv bestemmer, hvem du gerne vil have som elleverandør på din nye adresse. 

Lige så snart du kender overtagelsesdatoen, kan du bestille strøm til din nye bolig på blot et par minutter.

Bestil billig strøm fra AURA El-handel på din nye adresse 

Alle, der står over en flytning, skal huske at tilmelde el på den nye adresse. Ellers får man blot det pågældende netselskabs standardprodukt. Så bare rolig. Du kommer ikke til at stå uden strøm, hvis du ikke får det gjort, men hvis du selv vil bestemme, skal du foretage et aktivt valg af elselskab.

Derudover er der en masse andre ting, du også skal have styr på, når du stå overfor en flytning til en ny adresse. Her får du det hele serveret på et sølvfad.

Lad os komme i gang!

Huskeliste med 10 vigtige ting, når du flytter:

Flytte-tjeklisten

Hent også vores tjekliste til print, så du løbende kan krydse af, når du har ordnet en opgave i forbindelse med din flytning.

AURA Energis flytte-tjekliste