9 praktiske råd til den nemme flytning

Du skal snart i gang med at pakke flyttekasser, men hvordan gør du det nemmest for dig selv? Gør flytningen nem og effektiv ved at følge disse ni praktiske råd. 

 1. Spørg om hjælp i god tid
  Når du skal flytte, er det rart med så mange hjælpende hænder som muligt. Spørg dine venner og familie i god tid, om de kan hjælpe. På den måde er det også nemmere at planlægge eventuelle afbud eller skrive til et par stykker, at de ikke behøver at møde op alligevel, hvis du vurderer, I er nok. Selvom det er hyggeligt, risikerer I måske at gå i vejen for hinanden.

 2. Sørg for mad og drikke
  Hemmeligheden bag enhver vellykket flytning er, at du har sørget for god forplejning i løbet af dagen. Rundstykker fra morgenstunden og pizza/flytteøl senere på dagen er en klassisk kombi, som aldrig går af mode. Du kan også tænke lidt ud af boksen. Folk sætter altid pris på lidt godt til ganen, når der skal slæbes tunge flyttekasser.

 3. Overvej, om du vil have alle ting med
  De fleste har samlet en masse habengut sammen gennem årene. Når du skal flytte, er det en perfekt mulighed til at vurdere, om du virkelig skal have alle dine ting med. Jo mindre, du skal flytte, jo nemmere. Dine aflagte ting kan du køre til genbrug, så andre kan få glæde af dem.

 4. Har du brug for en flyttebil?
  De fleste kender nogen, man kan låne en trailer af. Men har du mange ting, kan det være en rigtig god investering at leje en større flyttebil, så man ikke behøver køre flere gange frem og tilbage. Det sparer dig både tid og en masse bøvl. 

  Der er mange steder, du kan leje flyttebiler. Her er et par links til nogle billige af slagsen:
  one2movebiludlejning.dk/
  lejetlig.dk/
  ps-biludlejning.dk/

 5. Tæpper og snor
  Det er også en rigtig god ide at have en masse gamle tæpper og lagner klar. De bruges til at pakke de mest værdifulde ting ind, så de ikke bliver ridsede undervejs på turen. Sørg også for at have snor til rådighed, så du kan tøjre tingene fast i traileren eller flyttebilen.

 6. Køb eller lej flyttekasser
  Du kan købe flyttekasser i diverse byggemarkeder eller IKEA, men bagefter står du tilbage med en masse papkasser, du ikke lige skal bruge i den nærmeste fremtid. Derfor er det en god ide at tjekke steder ud, der tilbyder udlejning af flyttekasser. Det er også mere miljøvenligt end at købe nye. Hos Deleboks er kasserne eksempelvis af plastik og nemme at stable.
  Tjek eventuelt disse steder ud:
  deleboks.dk/
  lejflyttekasser.dk/

 7. Pak dine ting rigtigt
  Lad være med at blande dine ting for meget sammen, men pak i stedet dine ting ned et rum ad gangen. Derved sparer du en masse tid og bøvl for dig selv, når du skal pakke ud.
   
 8. Skriv labels på flyttekasserne
  Når du er i gang med at pakke dine ting ned, er det en rigtig god ide at skrive uden på kasserne, hvad der er i dem, så du ved det, når du skal pakke ud igen. Det er også en fordel for dem, der skal hjælpe dig med at flytte, at de nemt kan se på kasserne, hvilke rum de skal bæres ind i. 

 9. Hus til hus
  Hvis du allerede bor i hus, har du med stor sandsynlighed en del flere ting, end hvis du boede i lejlighed. Hvis det er tilfældet, kan professionel flyttehjælp være en god investering. På flyttepris.dk kan du indhente tre gratis tilbud fra professionelle flyttefirmaer. Alternativt, kan du også leje en flyttecontainer hos Boxit til alle dine ting.

  Se mere her:
  flyttepris.dk/
  boxit.dk/flyttecontainer 

 

Flytte-tjeklisten

Hent også vores tjekliste til print, så du løbende kan krydse af, når du har ordnet en opgave i forbindelse med din flytning.

AURA Energis flytte-tjekliste