AURA Markedsovervågning

Med gratis markedsovervågning fra AURA El-handel er du altid opdateret, når elprisen stiger og falder. Når du er tilmeldt, får du automatisk besked i din indbakke om elmarkedets udsving.

Du får løbende aktuel information om markedet er på vej op eller ned – og hvis du er i tvivl om, hvad det betyder for jer, kan du naturligvis altid kontakte os.

Løbende markedsinformation med jeres dagspris

Som kunde hos AURA El-handel er det gratis at modtage vores markedsovervågning. Når du er tilmeldt, får du en mail fra os, når elprisen stiger eller falder. Det betyder, at du kan reagere hurtigt og låse prisen fast, når prisen er fordelagtig lav. 

Sammen aftaler vi, hvilke udsving der skal udløse en mail til dig.

Fordele ved AURA Markedsovervågning

  • Få automatisk besked, når elprisen stiger og falder
  • Lås elprisen fast, når den er mest fordelagtig
  • Få tryghed omkring udgiften til virksomhedens strøm
  • Slip for selv at opsøge information om elpriser og elmarkedets udvikling

Kort om elmarkedet

Det danske elmarked fungerer ligesom aktiemarkedet med store og små udsving hver dag. Markedet stiger og falder afhængig af udbud og efterspørgsel – for eksempel påvirkes elmarkedet med faldende priser, hvis der bliver produceret mere strøm, end der er brug for.

Også vind og vejr, afgifter og politiske incitamenter give udsving i elprisen. Når elprisen i en periode er lav, kan du udnytte det til at låse prisen fast og derved spare mange penge.

AURA El-handel har erfaringen

Hos os får du adgang til et team af erfarne rådgivere, der kender elmarkedet og -aftalerne i markedet. Vi rådgiver i dag mange forskellige typer af virksomheder omkring deres valg af elaftale. Vi inddrager altid din virksomheds forbrugsmønster og risikoprofil i både rådgivning og tilbudsgivning.

Tilmeld dig gratis nu

Tilmeld dig vores markedsovervågning i formularen herunder.

Vil du vide mere?

Kenneth Thor Fenger Larsen

Salgskonsulent

kfl@aura.dk

61 63 76 79

AURA Markedsovervågning er en gratis service. Du finder vilkår og betingelser i AURA El-handels vilkår og betingelser for levering af el

Tilmeld dig AURA Markedsovervågning