Kom godt fra start med AURA Byggestrøm

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med AURA Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Spar tid og penge med AURA Byggestrøm

De mange regler på el-markedet kan gøre bestilling af byggestrøm til en kompliceret og besværlig proces med mange faldgruber. Både det lokale netselskab, el-installatør og el-leverandør skal i spil for at bestille byggestrøm, og undervejs opstår der nemt forsinkelser

Vores erfarne byggestrøm-team sidder klar til at hjælpe jer hele vejen, så I kommer hurtigt i mål. Det betyder kort sagt, at I sparer både tid og penge.

Specielt til entreprenør eller typehusfirma

Hvis I har brug for byggestrøm til flere projekter, kan I få en fast byggestrømaftale med AURA. I sparer administrationstid og byggeriet bliver ikke opholdt, fordi I skal vente på elmålere.

Med AURA Byggestrøm får I:

  • Et dedikeret team med hurtig responstid
  • En genvej til strøm til jeres byggeprojekter
  • Hurtigere udlevering af byggestrømmålere fra jeres lokale net- og distributionsselskab
  • En konkurrencedygtig elpris
  • Mindre administration, som sparer jer tid og penge

Hurtig hjælp fra AURAs byggestrøm-team

Vores faste byggestrøm-team har stor erfaring med kunder fra byggebranchen og kan derfor hurtigt og effektivt svare på jeres henvendelser. Vi har korte svartider, så I ikke kommer til at vente på at få udleveret elmålere.

Ifølge reglerne på elmarkedet skal bygherrer, installatører eller slutkunden vælge en elhandler, før de kan få strøm. Med en byggestrømaftale fra AURA bliver ventetiden minimeret, fordi vi sikrer jer en kortere proces for at få elmålerne udleveret.

Kontakt os for en dialog om den rigtige aftale til jer.

Er adressen vest eller øst for Storebælt?

Elprisen er bestemt ud fra jeres adresse

Støt klimaet med AURA Grøn Strøm

For kun 1,25 øre/kWh

Hjælp klimaet med grøn strøm fra AURA

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Grøn Strøm. Med dit tilvalg køber vi certifikater på strøm fra vedvarende energikilder svarende til jeres elforbrug.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

AURA Grøn Strøm koster 1,25 øre/kWh ex. moms.

Gå efter bladmærket, når du køber grøn strøm

For at du kan være sikker på kvaliteten i dit grønne strømvalg, har Forbrugerombudsmanden indført en national mærkningsordning på området. Grønne elaftaler, som lever op til bestemte krav, kan derfor mærkes med ét eller to grønne blade.

p_el_bladmærke_1_venstre_ny.png

Hvad er forskellen på ét og to grønne blade?

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. AURA Grøn Strøm har et grønt blad.

Elprodukter med to grønne blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover foretages der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm (el. vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

AURA Byggestrøm

Til dig, som skal bygge nyt eller have opsat en midlertidig måler

Gennemsnitlig elpris forrige kalendermåned
263,93 øre/kWh
16,67 kr/md
Abonnement
16,67 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

AURA Vind tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Vind. Så køber vi nemlig strøm produceret på danske vindmøller svarende til jeres forbrug. 

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris og AURA Vind tillæg (hvis du har tilvalgt det). Bemærk, at din samlede elpris ud over den estimere totale elpris vil indeholde obligatoriske udgifter, afgifter og abonnement dit netselskab og til staten. Disse udgifter er de samme, uanset hvem du vælger som el-leverandør og er ikke medtaget i denne beregning.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Prisen på AURA Byggestrøm følger timeprisen på den nordiske elbørs. Den viste pris er sidste måneds gennemsnitspris og ikke identisk med den kommende faktiske elpris. Har I ikke en flexmåler til jeres byggeri, vil I blive afregnet gennemsnitsprisen. AURA Byggestrøm kan anvendes i max. 12 måneder, hvorefter I fortsætter på AURA Variabel. Alle priser er ex. moms. Se mere i Vilkår & Betingelser.

 

Kontakt os for en byggestrømsaftale til flere projekter

Leo Gravgaard Scriver
Leo Gravgaard Scriver
Salgsleder
87 92 54 77
Ekspertiseområder
Elaftaler
Morten Hellstrøm
Morten Hellstrøm
Salgsspecialist
87 92 54 03
Ekspertiseområder
Ladestandere til elbiler // Elaftaler

Udfyld felterne - Så ringer vi dig op