p_el_aura_byggestrom_jumbatron_1680x360.jpg

Kom godt fra start med AURA Byggestrøm

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med AURA Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Spar tid og penge med AURA Byggestrøm

De mange regler på el-markedet kan gøre bestilling af byggestrøm til en kompliceret og besværlig proces med mange faldgruber. Både det lokale netselskab, el-installatør og el-leverandør skal i spil for at bestille byggestrøm, og undervejs opstår der nemt forsinkelser

Vores erfarne byggestrøm-team sidder klar til at hjælpe jer hele vejen, så I kommer hurtigt i mål. Det betyder kort sagt, at I sparer både tid og penge.

Specielt til entreprenør eller typehusfirma

Hvis I har brug for byggestrøm til flere projekter, kan I få en fast byggestrømaftale med AURA. I sparer administrationstid og byggeriet bliver ikke opholdt, fordi I skal vente på elmålere.

Med AURA Byggestrøm får I:

  • Et dedikeret team med hurtig responstid
  • En genvej til strøm til jeres byggeprojekter
  • Hurtigere udlevering af byggestrømmålere fra jeres lokale net- og distributionsselskab
  • En konkurrencedygtig elpris
  • Mindre administration, som sparer jer tid og penge

Hurtig hjælp fra AURAs byggestrøm-team

Vores faste byggestrøm-team har stor erfaring med kunder fra byggebranchen og kan derfor hurtigt og effektivt svare på jeres henvendelser. Vi har korte svartider, så I ikke kommer til at vente på at få udleveret elmålere.

Ifølge reglerne på elmarkedet skal bygherrer, installatører eller slutkunden vælge en elhandler, før de kan få strøm. Med en byggestrømaftale fra AURA bliver ventetiden minimeret, fordi vi sikrer jer en kortere proces for at få elmålerne udleveret.

Kontakt os for en dialog om den rigtige aftale til jer.

Er adressen vest eller øst for Storebælt?

Elprisen er bestemt ud fra jeres adresse

Støt klimaet med AURA Grøn Strøm

AURA Grøn Strøm er strøm fra vedvarende energikilder

Hjælp klimaet med grøn strøm fra AURA

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Grøn Strøm. Med dit tilvalg køber vi certifikater på strøm fra vedvarende energikilder svarende til jeres elforbrug.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

Prisen på AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater. Prisen bliver justeret hvert kvartal.

Gå efter bladmærket, når du køber grøn strøm

For at du kan være sikker på kvaliteten i dit grønne strømvalg, har Forbrugerombudsmanden indført en national mærkningsordning på området. Grønne elaftaler, som lever op til bestemte krav, kan derfor mærkes med ét eller to grønne blade.

p_el_bladmærke_1_venstre_ny.png

Hvad er forskellen på ét og to grønne blade?

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. AURA Grøn Strøm har et grønt blad.

Elprodukter med to grønne blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover foretages der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm (el. vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

AURA Byggestrøm

Til dig, som skal bygge nyt eller have opsat en midlertidig måler

Den viste pris er gennemsnitsprisen for sidste måned
52,66 øre/kWh
16,67 kr/md
Abonnement
16,67 kr/md
Abonnement

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

AURA Grøn Strøm tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit strømforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft. 

Estimerede afgifter og transport

Dine udgifter til transport og afgifter er obligatoriske og ens, uanset hvem du vælger som el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Den beregnede pris er baseret på netselskaberne Dinel (vest for Storebælt) og Cerius (øst for Storebælt) og kan derfor variere i forhold til det netområde, du bor i. Herudover skal du betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i beregningen. Dine estimerede afgifter og transport fremgår ikke af denne beregning.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris og AURA Grøn Strøm tillæg (hvis du har tilvalgt det). Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter skal lægges til den estimerede totalpris og er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Prisen på AURA Byggestrøm følger timeprisen på den nordiske elbørs. Den viste pris er sidste måneds gennemsnitspris og ikke identisk med den kommende faktiske elpris. Har I ikke en flexmåler til jeres byggeri, vil I blive afregnet gennemsnitsprisen. Tillægget for AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater og reguleres hvert kvartal. Alle priser er ex. moms. Se mere i Vilkår & Betingelser.

 

Kontakt os for en byggestrømsaftale til flere projekter

Morten Kristensen
Morten Kristensen
Salgsleder
87 92 54 80
Ekspertiseområder
Elaftaler
Morten Hellstrøm
Morten Hellstrøm
Salgsspecialist
87 92 54 03
Ekspertiseområder
Ladestandere til elbiler // Elaftaler

Udfyld felterne - Så ringer vi dig op