Rammeaftale: Få styr på strømmen til jeres lejemål

Med en rammeaftale med AURA El-handel undgår I at få elregninger, som jeres lejere burde betale. I undgår også breve og elaftaler fra elleverandører, som I ikke vidste, at I handlede med.

Undgå tomgangsperioder 

De gældende regler på elmarkedet gør, at I som ejere af en udlejningsbolig kan risikere at skulle betale for elforbruget i jeres lejemål, hvis jeres lejere melder flytning til deres elselskab, før I har aftalt det.

Der kan også opstå en tomgangsperiode, hvis din nye lejer ikke får tilmeldt sig en elaftale med start på den rigtige indflytningsdato. I tomgangsperioderne hæfter I som udlejer for strømmen.

Med en rammeaftale med AURA El-handel kan I undgå disse tomgangsperioder. Vi hjælper jer med at sikre, at jeres lejere får indgået en elaftale, og når lejerne melder flytning sikrer vi, at det sker til den rigtige dato.

Dedikeret service og AURA Delebil

Med rammeaftalen med AURA El-handel får I direkte mail og telefonnummer til vores Bolig-team, som kan svare hurtigt og effektivt på jeres spørgsmål og henvendelser. Jeres lejere får desuden en garanteret fordelagtig og konkurrencedygtig elpris, når de køber strøm hos os.

Ydermere står AURA El-handel bag AURA Delebil, som er klimavenlige delebiler, der giver brugerne adgang til en bil uden besværet og udgifterne. Jeres rammeaftale giver jer desuden mulighed for at indgå i en dialog om at få placeret en AURA Delebil på én af jeres parkeringspladser til glæde for jeres lejere og andre beboere i lokalområdet.

Læs mere om AURA Delebil

Få en rammeaftale

Morten Hellstrøm
Morten Hellstrøm
Salgsspecialist
87 92 54 03
Ekspertiseområder
Elaftaler

Læs, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder

Strategisk samarbejde styrker den grønne profil

ALBOA har et strategisk samarbejde med AURA omkring elaftaler for vores beboere og energirådgivning om foreningens drift.

Samarbejdet er tilpasset vores behov som storkunde, hvor vi blandt andet får hjælp til administration af udlejning. Desuden forventer vi, at AURA kan være med til at styrke vores grønne profil i de kommende år.

Sven Erik Møller, Alboa

Læs mere

Om Alboa
Alboa er den næststørste almene boligorganisation i Aarhus. Alboa administrerer og udlejer ca. 7.000 boliger til familier, ældre, handicappede og unge i Aarhus og omegn. Desuden udlejer de en række institutioner og erhvervslejemål.

Personlig kontakt og effektivt samarbejde

Vi er glade for vores samarbejde med AURA El-handel. Vi har få kontaktpersoner, som er let tilgængelige for os.

Derfor oplever vi, at samarbejdet er effektivt og smidigt, vi kan altid let komme igennem til medarbejdere, som kender os og vores behov.

Henrik R. Johansen, Familiebolig

Læs mere

Familiebolig
Familiebolig Aarhus udlejer godt 40 boliger lidt uden for Aarhus. På landsplan udlejer og administrerer Familiebolig 1.100 lejeboliger i Danmark. Desuden bygger de også selv boliger.

Specialtilpassede aftaler og høj tryghed

Vi sætter stor pris på, at vi altid kan kontakte AURAs Bolig-team, hvor vi aldrig bare er et nummer i rækken, men har en personlig relation til de medarbejdere, vi snakker med.

De er altid åbne for at lave aftaler, som er tilpasset os. Og så er vi altid trygge ved, at vores aftaler bliver overholdt.

Gitte Gertsen, Vibe Huse

Læs mere

Vibe Huse
Vibe Huse er et bygge- og udlejningsfirma med base i Hinnerup. Vibe Huse administrerer og udlejere et stort antal lejeboliger i Aarhus-området, særligt nord for Aarhus. Vibe Huse udlejer boliger til private og lokale til erhverv.