Rammeaftale for boligudlejere: Få styr på strømmen til jeres lejemål

En fast rammeaftale giver jer en smidig til- og fraflytningsproces. Vi tilbyder jeres lejere en fast lav elpris!

Med en rammeaftale med AURA El-handel undgår I at få elregninger, som jeres lejere burde betale. I undgår også at forholde jer til breve og elaftaler fra elleverandører, som I ikke vidste, at I handlede med.

Undgå tomgangsperioder 

De gældende regler på elmarkedet betyder, at I som ejere af en udlejningsbolig kan risikere at skulle betale for elforbruget i jeres lejemål, hvis jeres lejere melder flytning til deres elselskab, før I har aftalt det.

Der kan også opstå en tomgangsperiode, hvis din nye lejer ikke får tilmeldt sig en elaftale med start på den rigtige indflytningsdato. I tomgangsperioderne hæfter I som udlejer for strømmen.

Med en rammeaftale med AURA undgår I disse bøvlede tomgangsperioder. Vi hjælper jer med at sikre, at jeres lejere får indgået en korrekt elaftale, og når lejerne melder flytning, sikrer vi, at det sker til den rigtige dato.

Har I allerede en rammeaftale?

Hvis I som udlejer allerede har en rammeaftale med AURA, kan du benytte vores flytteformular til at sende flytninger i én samlet fil via en sikker forbindelse.

Meld flytning via rammeaftale

Dedikeret service og mulighed for AURA Delebil

Med rammeaftalen får I et direkte telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan svare hurtigt og præcist på jeres spørgsmål og henvendelser. Jeres lejere får desuden en fordelagtig og konkurrencedygtig elpris, når de køber strøm hos os.

Jeres rammeaftale giver jer også mulighed for at indgå i en dialog om at få placeret en AURA Delebil på én af jeres parkeringspladser til glæde for jeres lejere og andre beboere i lokalområdet. AURA står nemlig bag AURA Delebil, som er klimavenlige delebiler, der kan bookes af brugerne via AURA Delebil-app'en. Oprettelsen som bruger er selvfølgelig helt gratis.  

Kontakt os, hvis I vil høre mere om vores attraktive delebilsordning til jeres lejere.

Læs mere om AURA Delebil

 

Morten Hellstrøm
Morten Hellstrøm
Salgsspecialist
87 92 54 03
Ekspertiseområder
Elaftaler

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende en rammeaftale:

Læs, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder