Brohaven: Etablering af udendørs belysning

Boligforeningen Arbejdernes Andels BoligForening afd. 48. Brohaven består af 82 lejemål og ligger i Egå nord for Aarhus.

Etablering af udendørs belysning giver større tryghed

Arbejdernes Andels Boligforening var ikke tilfredse med den eksisterende lyssætning i Brohaven, men nu har man fået gangarealer og stier langt bedre oplyst end tidligere. Den nye belysning giver beboerne en helt anden tryghed, når de færdes i området efter mørkets frembrud.

Nye energibesparende LED-armaturer

AURA Installation har projekteret og udført hele udskiftningen af det gamle lysanlæg i Brohaven. Arbejdet har bestået i udskiftning af lamper i eksisterende parkstandere, opsætning af ekstra helt nye standere, opsætning af nye standere i stedet for eksisterende pullerter samt ombygning og renovering af de resterende pullerter. Projektet har omfattet i alt 90 parkstandere og 80 pullerter. Dertil gravearbejde og kabelføring. Alle nyinstallerede armaturer er energibesparende LED.

Læs mere om energirigtig belysning

 

Projekt Projektering, levering og montering af nyt intelligent lysanlæg til gang- og stisystem
Udførelse 2019
Bygherre Arbejdernes Andels Boligforening
El-installatør AURA Installation
Projektleder Bo Bak Hansen
Armaturer Parkstandere med Zela LED-armaturer. Floodlight LED 10 w til ombygning af pullerter
Resultat

Nye energibesparende LED-armaturer sænker energiforbruget i Brohaven, samtidig med at gangarealer og stier er blevet langt bedre oplyst.

Bo Bak Hansen
Bo Bak Hansen
Projektleder
87 92 58 26
Ekspertiseområder
Serviceaftaler // Ladestandere

Kan vi hjælpe dig?

Vælg, hvad du gerne vil ringes op omkring*