om_org_andel_jumbo.png

Dine fordele som andelshaver

Fundamentet for alt det, vi beskæftiger os med i AURA, er vores andelshavere. Det betyder blandt andet, at vi har et stort fokus på at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af, og som vi er ejet af. Vi kalder det andelshaverværdi. Vi vil gerne bidrage til, at samfundet udvikler sig i en mere bæredygtig retning, hvilket vi blandt andet gør ved at tilbyde vores kunder bæredygtige produkter, og ved at udvikle nye produkter og services, som kan bidrage til den grønne omstilling.

Derudover giver vi vores andelshavere adgang til en række fordele, som giver dem en lettere hverdag, og som kan hjælpe dem til at bidrage til den grønne omstilling. 

Mød andelshaverne

Hvad betyder det at være andelshaver i AURA?

Vores andelshavere fortæller om, hvad deres medejerskab af AURA betyder for dem.

Læs andelshavernes historier

AURA Energis første Corona-hjælpepakke

En million kroner fra AURAs Corona-hjælpepakke fik fredag d. 3. juli 2020 nye ejere ved en event i Skanderborg Kulturhus.

I alt 60 foreninger blandt AURAs andelshavere modtog beløb fra hjælpepakken, og det blev en meget fin eftermiddag med tale af af Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA, underholdning fra dagens konferencier og bobler og kransekage til alle gæsterne.