Standard Wifi - trådløst internet med indbygget router

Standard WiFi - trådløst internet med indbygget router

I langt de fleste tilfælde er det en fordel med en trådløs router, så du kan komme på internettet uden generende kabler. Derudover kan du komme på nettet fra flere computere og enheder som tablets, smartphones på samme tid.

Du kan enten vælge at benytte den trådløse router, du får udleveret med din fiberbestilling eller vælge at tilslutte din eksisterende router. Det er dog afhængig af, hvilket område du bor i, da der af tekniske årsager installeres 2 forskellige typer fiberbokse i AURA Fibers område.

Hvis du har mulighed for at tilslutte egen trådløs router, skal du være opmærksom på, at du anvender en nyere routermodel, så du får fuldt udbytte af de høje hastigheder i dit fiberbredbånd.

Indbygget router - klar til brug

Hotline

Har du brug for hjælp, kan du altid ringe til support. Vi hjælper dig med opsætning af det trådløse netværk samt tilkobling af pc'er.

Supporten er inkluderet.

Ring på 87 92 55 77 - tast 3

Med en indbygget router skal du ikke bekymre dig om indstillinger – den er klar til brug med det samme.

Den indbyggede router er en god løsning, hvis din fiberboks er placeret centralt i huset, så den giver en god dækning i hele dit hjem. Er Fiberboksen derimod placeret i den ene ende af huset, kan det være nødvendigt at leje Waoo Smart WiFi, der kan sende dit signal længere ud i din bolig.

Der kan desuden være andre bygningsmæssige forhold, der kan forstyrre signalet fra routeren. Det kan være det materiale, der er brugt til etageadskillelse eller skillevægge, som kan genere signalet fra den trådløse router

Har du brug for hjælp, kan du altid ringe til support. Support hjælper dig med opsætning af det trådløse netværk samt tilkobling af pc'er.
Kontakt Support

Er din router af modelen Icotera i5801, er din router indbygget i Fiberboksen og klar til brug.

Fakta om Icotera i5801

  • Trådløs standard: 802.11n (samt b, g og n)
  • Frekvensområde: 2,4 og 5,0 GHz
  • En Lan Port 1, som kan benyttes til egen ekstern routere

Har du behov for flere porte, tilbyder vi tilkøb af en switch.
Se ZyXEL Switch

Du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden. Vi sørger for kryptering, så fremmede ikke får adgang til dit netværk.

Egen trådløs router

Du kan også vælge at tilslutte din eksisterende router. Vær opmærksom på, at du skal tilslutte en nyere routermodel for at opnå høje hastigheder i dit trådløse netværk.

Bemærk, at hastigheden er afhængig af signalet mellem routeren og de tilkoblede computere.
Har du et ældre netkort i din computer, vil det f.eks. nedsætte hastigheden. Signalstøj fra andre apparater samt bygningsmæssige forhold  kan have indflydelse på  internethastigheden.

Se også: Vejledninger til fiberbokse og routere

Er din router af modelen Icoterea i6801, er din router indbygget i Fiberboksen og klar til brug. Icoterea i6801 har desuden flere porte, så du kan tilslutte flere enheder direkte til din fiberboks.

Fakta om Icotera i6801

  • Trådløs standard: 802.11ac (samt b, g og n)
  • Frekvensområde: 2,4 og 5,0 GHz
  • Flere LAN porte

Du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden. Vi sørger for kryptering, så fremmede ikke får adgang til dit netværk.

Vær opmærksom på, at hastigheden er afhængig af signalet mellem routeren og de tilkoblede computere. Har du et ældre netkort i din computer, vil det f.eks. nedsætte hastigheden. Signalstøj fra andre apparater samt bygningsmæssige forhold  kan have indflydelse på  internethastigheden.

Se også: Vejledninger til fiberbokse og routere