Elinstallation til byggeprojekter

Skal I bygge nyt eller renovere eksisterende bygninger? Vi har stor erfaring i projektering og udførelse af installationer i kontorer, produktionsanlæg, butikker, institutioner og boligbyggerier.

Få professionel rådgivning om nye elinstallationer

Nye installationer giver mulighed for nye løsninger. Vi er gerne med helt fra byggeprojektets start. Det giver optimale betingelser for et godt resultat, da vi så kan yde dig den bedste rådgivning i relation til byggeriets elinstallationer.

Vi tilbyder projektering, rådgivning og entrepriser, og vi tilpasser naturligvis ydelsen og løsningen til dit behov. Du får en fast projektleder, som følger dit projekter helt til dørs.

Installationer i høj kvalitet, der overholder alle lovmæssige krav

Vi sørger for en tæt dialog, så den endelige løsning lever op til alle lovmæssige krav samt forventninger i forhold til kvalitet, tid og økonomi hos dig som kunde. Vi sætter en ære i at rådgive om de bedste løsninger og har stort fokus på kvalitet i det udførte arbejde.

Vi løser opgaver i hele Danmark og har været med til at realisere el- og kablingsopgaver i en række markante og spændende byggerier for både virksomheder, institutioner og kommuner.

Thomas Vraa Baimler

Kontakt

Thomas Vraa Baimler

Afdelingschef

Kan vi hjælpe dig?