Få tilskud til energirenovering af din bolig

Vi gør opmærksom på, at der er deadline for færdiggørelse af byggeprojekter d. 30.06.2020. 

Søg kontant energitilskud hos AURA Rådgivning, når du laver energiforbedringer i din bolig.

Hos AURA Rådgivning giver vi tilskud til både store og små renoveringsprojekter, der giver besparelser i dit energiforbrug.

VIGTIGT! Du må ikke have ordret/bestilt materialer eller håndværkere eller på anden måde have påbegyndt projektet (accepteret et tilbud), før du har ansøgt om energitilskuddet.

Størrelsen på tilskuddet er afhængig af, hvor mange kWh du kommer til at spare.

Du kan typisk få :

  • Tilskud til efterisolering
  • Tilskud til udskiftning af vinduer
  • Tilskud til udskiftning af oliefyr
  • Tilskud til isolering af rør
  • Tilskud til skift af radiatorventiler
  • Tilskud til udskiftning af cirkulationspumpe
  • Tilskud til etablering af ventilationsanlæg
  • Tilskud til etablering af solvarme

Hvad kan man få for energibesparelsen?

AURA Rådgivning giver 20 øre pr. sparet kWh. Får du f.eks. sat nye A-mærkede energiruder i hele din bolig, kan du forvente et tilskud omkring ca. 1.200 kr. (en gennemsnits bolig har ca. 25 m2 ruder).

Dertil kommer besparelsen på den udgift, du har til opvarmning ved at gennemføre energirenoveringen. For udskiftning af ruder til A-mærkede energiruder er det typisk en årlig besparelse på varmeudgifterne ca. 3000 kr. (med en fjernvarmepris på 450 kr./MWh).

I alt kan du, det første år alene, altså opnå en økonomisk besparelse på ca. 4.200 kr.

Sådan ansøger du om tilskud til kWh besparelser

I AURA rådgivning har vi oprettet et online værktøj, så du nemt kan ansøge om tilskud til energirenoveringsprojekter. Det eneste du skal er at udfylde ansøgningsskemaet og oprette dig som bruger. Her finder du også videoguides, spørgsmål og svar samt loginadgang til dine ansøgninger.

Søg tilskud via online værktøj

 

Fra ansøgning til udbetaling

Vi godkender ansøgningen inden for 24 timer, så du hurtigt kan komme i gang. Når du har indsendt din ansøgning og fået tilsagn om tilskud, kan du begynde på projektet. Efter projektets afslutning skal du bekræfte gennemførelsen hos os, for at få tilskuddet udbetalt.

Det sker ved, at du logger ind og uploader en kopi af den endelige faktura og trykker på 'Send til kvalitetskontrol'. Derefter udbetaler vi tilskuddet til din konto.

Spørgsmål?

Er du i tvivl, så ring til AURA Energi på 87 92 55 55 og spørg efter AURA Rådgivning.
Du kan ringe alle hverdage mellem kl. 9.00 – 14.00.


Om energiselskabernes energispareindsats

Alle net- og distributionsselskaberne indenfor el, fjernvarme og naturgas er forpligtet til årligt at realisere en række energibesparelser, som skal indberettes til Energistyrelsen. AURA Rådgivning varetager en del af energispareforpligtigelsen for N1 A/S og Malling Varmeværk A.m.b.A. Tidligere samarbejdspartnere er Affaldvarme A/S og N1 (2019) Dinel (2015-19).

AURA Rådgivning yder rådgivning til at gennemføre energibesparelser til både offentlige-, erhvervs-, og privatkunder. Private kunder har mulighed for at få tilskud til de energibesparelser der opnås, når de gennemfører energioptimeringer i boligen. Tilskuddet til private kunder søges via vores kundemodul her fra siden - se ovenfor.

Læs mere om Energiselskabernes energispareindsats

Det med småt og betingelser

Vi opkræver et administrationsgebyr på 120 kr., og du kan derfor ikke søge om tilskud på energiforbedringer under 120 kr.
Læs mere om energiselskabernes energispare indsats