AURA Energi er ny hovedsponsor for Brabrand IF

14. august 2017

PRESSEMEDDELELSE: Fremover skal AURA Energi være hovedsponsor for Aarhus- forstadsklubben Brabrand IF.

Når Brabrand-spillerne fremover løber på banen, er det med en ny hovedsponsor på maven af Aarhus-holdet. Brabrand og AURA Energi har indgået en aftale, som binder parterne endnu tættere sammen end tidligere.

”Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Brabrand, som lige nu oplever stor sportslig succes. Som lokalt energiselskab og virksomhed har vi en lang tradition for at bakke op om klubberne i vores lokalområde, og derfor er det også naturligt for os at gå ind i dette samarbejde”.

”Brabrand er drevet af en stor holdånd og en masse gode, frivillige kræfter. Samtidig har klubben nogle stærke værdier, som matcher godt med vores. Med aftalen er vi også sikret god, lokal og landsdækkende eksponering, som er med til at øge kendskabet til AURA Energi”, siger Thorkild Videbæk, Kommerciel direktør i AURA Energi. 

Brabrand har været på udkig efter en hovedsponsor, siden oprykningen til 1. division blev sikret. At det nu er faldet på plads, vækker stor tilfredshed i klubben.

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med AURA Energi. Vi ser mange ligheder og kan samtidig godt lide at forbinde klubben med lokalområdet, hvilket vi jo i høj grad gør med AURA. Vi vil rigtig gerne skabe en større lokal opbakning og forhåbentlig derved få flere tilskuere på stadion. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at spille i de nye spilledragter på søndag," siger Brabrand IF's anfører Jesper Brinck.

Aftalen er foreløbig gældende et år og løber for sæsonen 17/18.