AURA FællesEl

Støt lige præcis den forening, som du ønsker

 • Du vælger selv, hvem du vil støtte - vi betaler.
 • Foreningen får 2 øre for hver kWh, du forbruger. AURA El-handel donerer støttebeløbet.
 • Du behøver ikke være medlem af den forening, som du ønsker at støtte.

Fast pris giver ro på budgettet

 • Med AURA FællesEl reguleres din pris automatisk hvert kvartal ift. markedet. Du får trygheden ved en fast pris samtidig med at du kan få gavn af udviklingen i elmarkedet.

Få grøn energi fra danske vindmøller

 • Vi dækker dit årlige forbrug med grøn strøm fra danske vindmøller, hvis du tilvælger ARURA Vind.

Ingen binding eller skjulte gebyrer

 • Modsat andre gode tilbud på markedet har vi ingen binding på vores elaftaler, så det er risikofrit at prøve os af.

Personlig og tilgængelig kundeservice

 • Vi arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder
 • Du kan ringe eller skrive til os direkte, hvis du har brug for hjælp på tlf. 87 92 55 44 eller privat.elhandel@aura.dk.

Vi har mere end 80.000 glade elkunder i hele Danmark - og du kan blive den næste.

Bor du øst eller vest for Storebælt?

Din elpris er bestemt ud fra, hvor i landet du bor

Støt klimaet med AURA Vind

For under 6 kr/md ved et årsforbrug på 4.500 kWh

Hjælp klimaet med grøn strøm fra AURA

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Vind. Med dit tilvalg køber vi certifikater på dansk vindmøllestrøm svarende til dit elforbrug.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

AURA Vind koster 1,56 øre/kWh, hvilket svarer til 5,85 kr. ekstra om måneden, hvis du har et årligt forbrug på 4.500 kWh (gennemsnitlig husstand med 2 voksne og 2 børn).

Gå efter bladmærket, når du køber grøn strøm

For at du kan være sikker på kvaliteten i dit grønne strømvalg, har Forbrugerombudsmanden indført en national mærkningsordning på området. Grønne elaftaler, som lever op til bestemte krav, kan derfor mærkes med ét eller to grønne blade.

p_el_bladmærke_1_venstre_ny.png

Hvad er forskellen på ét og to grønne blade?

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. AURA Vind har et grønt blad.

Elprodukter med to grønne blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover foretages der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm (el. vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

 

AURA FællesEl

Støt en forening med 2 øre for hver kWh du bruger, uden det koster dig ekstra

Elpris
158,81 øre/kWh
20,83 kr/md
Abonnement
20,83 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

AURA Vind tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Vind. Så køber vi nemlig strøm produceret på danske vindmøller svarende til din husstands el-forbrug. 

Estimerede afgifter og transport

Dine udgifter til transport og afgifter er obligatoriske og ens, uanset hvem du vælger som el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Det estimerede tal er en vægtet beregning af de gennemsnitlige udgifter i hhv. øst- og vestdanmark. Herudover skal du betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i denne beregning.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris, AURA Vind tillæg (hvis du har tilvalgt det) og estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Prisen på AURA FællesEl reguleres hvert kvartal. Se mere i Vilkår & Betingelser.

Er du allerede elkunde hos AURA?
Har du allerede en elaftale fra AURA på adressen, skal du også blot bestille AURA FællesEl via "Bestil her" knappen herover. Så sørger vi for at skifte din nuværende elaftale til AURA FællesEl. Det er naturligvis gratis at skifte til AURA FællesEl.

 

Godt at vide

 

Har du allerede en elaftale fra AURA på adressen, skal du blot bestille AURA FællesEl via "Bestil her" knappen herover.

Så sørger vi for at skifte din nuværende elaftale til AURA FællesEl. Det er naturligvis gratis at skifte til AURA FællesEl.

Det er nemt og gratis at skifte til AURA. Du skal bare bestille AURA Power ovenfor. Det tager 2 minutter.

Vi klarer det praktiske for dig. Du skal dog være opmærksom på, at nogle elselskaber kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du skriftligt opsiger din elaftale hos din nuværende leverandør.

Gå til bestilling

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af elaftale. Du kan kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du fortryder.

Vi har ingen binding, så du kan opsige din elaftale til enhver tid. Opsigelse er løbende måned + 30 dage.

Vi har ingen skjulte gebyrer. Vi anbefaler, at du tilmelder din elregning til Betalingsservice. Det koster ikke noget at benytte Betalingsservice som kunde hos os og du er sikker på, at regningen bliver betalt til tiden. Vælger du at modtage girokort, koster det 39 kr. pr. betaling. Betaler du din regning for sent, koster det et rykkergebyr.

Du kan se vores gældende vilkår og gebyrer her.

Gå til bestilling

 

Det siger vores kunder

Hvorfor vælge AURA

 • Altid gode elpriser
 • Over 85.000 elkunder i hele Danmark
 • Personlig og tilgængelig kundeservice
 • Følg dit forbrug på din personlige side

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte elselskab, og vi klarer det hele for dig. Vær dog opmærksom på, at din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Du skal blot klikke på Bestil knappen og udfylde dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik, så sørger vi for at oprette din el-aftale.

Ja, selvfølgelig kan du det. Er det vigtigt for dig at have en grønnere strømforsyning, tilbyder AURA El-handel at købe strøm produceret på vedvarende energi svarende til din husstands el-forbrug.

Når du køber grøn energi hos os, koster det en flad 5-krone pr. måned.

Med tillægget forpligter vi os til at købe certifikater for vedvarende energi for den tilsvarende mængde strøm. Når du køber strøm produceret ved hjælp af vedvarende energikilder, sender du et signal om, at du støtter miljøvenlige produktionsformer.

 

Det tager kun to minutter at bestille din nye el-aftale hos AURA. Herefter sørger vi for, at aftalen starter hurtigst muligt - typisk vil det være løbende måned + 30 dage. Ønsker du en specifik startdato, kan du naturligvis angive det i din bestilling. 

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi generelt ikke binding på vores elprodukter til private. Dog kan der på specielle kampagneprodukter være en binding. Vi har et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.