DOMI Bolig får første elladestander

Boligforeningen DOMI Bolig har fået installeret en intelligent elladestander på parkeringspladsen ved deres afdeling i Malling. Dermed går et stort ønske i opfyldelse for de beboere og gæster, der har en el- eller hybridbil.

Der kommer flere elbiler på vejene i disse år. Mange boligforeninger føler derfor også et voksende samfundsansvar for at investere i elladestandere til at dække det voksende ladebehov. I DOMI Bolig faldt valget på en ladestander fra AURA/Spirii med dobbelt udtag, så der kan oplades to biler på samme tid med en effekt på op til 22 kW. Det er dobbelt så hurtigt som en normal hjemmeladeboks.

Ladestanderen gør hverdagen nemmere

Beboerne er glade for, at der nu er mulighed for at oplade elbil tæt på deres bolig. Indtil videre er det kun en enkelt i afdelingen, der har elbil, men en del af de øvrige beboere overvejer også at købe en. Beslutningen om at investere i en elbil næste gang er nu gjort betydeligt nemmere. Det understreger vigtigheden af, at ladeinfrastrukturen skal være på plads for at få flere til at skifte fra benzin og diesel til ren el.

DOMI Bolig er glade for deres nye ladestander

Hos DOMI Bolig er ladestanderen allerede taget i brug, og der er stor tilfredshed med det udførte installationsarbejde fra AURA E-mobility. Der er gravet og ført kabler på selve parkeringspladsen og tilkoblet en ny forsyning fra det lokale netselskab Dinel, og tidsplanen er blevet fulgt nøje.

DOMI Bolig har nu nået endnu en grøn milepæl med installationen af deres første elladestander.

Det er DOMI Bolig, som ejer ladestanderen, mens AURA står for driften. Ladestanderen er synlig på det offentlige ladenetværk og er derfor tilgængelig for alle. Der er dog lavet en specialordning, så beboere i DOMI Bolig kan oplade elbilen til en favorabel pris ved hjælp af en rabatkode.

Læs mere om ladeløsninger til erhverv

 

Projekt Montering af elladestander med dobbelt udtag på parkeringsplads
Kunde DOMI Bolig Boligforening
Udførelse 2021