Formel 1, finmotoriske robotter og fiber

Hvis jeg var et stykke metal, ville jeg gerne bearbejdes på CNC Products i Odder.

Efter at være blevet fragtet på forsvarlig vis og på nærmest 1. klasse, ankommer man til denne nye fabriksbygning, der allerede på afstand udstråler kvalitet. En flot ny bygning, som blot imponerer endnu mere, når man træder ind i receptionen og møder det venlige personale.

Det første, der slår en er, hvor stille, pænt og rent, der er. De store maskiner summer svagt, men larmer ikke mere, end de sagtens kan overdøves af de personer, der betjener maskinerne.
CNC Products er en moderne virksomhed, der bearbejder metal i alle udformninger og afstøbninger. Moderne maskiner og robotter fræser eller drejer alverdens produkter i metal, stål, plastic og i enkelte tilfælde også andre materialer.

Kontrol og præcision er højeste prioritet

Alle emner, der lander hos CNC Products til bearbejdning er udstyret med et produktionsnummer. Dette nummer gør, at emnet kan følges fra start og til slutprodukt. Sker det noget med slutproduktet, kan emnes spores tilbage gennem hele produktionsforløbet og ansvaret placeres.

Derfor bliver alt hos CNC Products udført med største præcision – uanset om det er en lille del til et blandingsbatteri eller en vital del til medicinalindustrien. Både det menneskelige øje, men også fintfølende elektronik benyttes i kontrollen af alle emnerne.

Internetforbindelsen har vital betydning

CNC Products har valgt at helgardere sig med en fiberforbindelse fra AURA til at kommunikere med alle maskiner helt fra produktionen, kommunikationen i virksomheden og ikke mindst den næsten pertentlige kontrol med alle emner, der forlader virksomheden.

En virksomhed, der skal producere pålideligt og levere effektivt til tiden, er selvfølgelig også afhængig af, at internetforbindelsen er stabil og sikker, så maskinerne hele tiden holdes opdateret på opgaverne og kommunikationen kan flyde frit.

Produktionen må ikke ligge stille

CNC Products har en Erhverv Pro-aftale med AURA Fiber, så de er garanteret den hurtigste service, hvis uheldet skulle være ude og forbindelsen gå ned. Medejer Jesper Spee banker under bordet og siger, at det heldigvis aldrig er sket. ”De store maskiner er ikke 100 % afhængige af internetforbindelsen, men det vil sinke produktionen betragteligt, hvis forbindelsen går ned og vi ikke kan benytte vores pc’er til at betjene vores maskiner”, fortsætter Jesper.

En virksomhed, der har pålidelighed, ærlighed, fleksibilitet og kvalitet som deres vigtigste nøgleord, er bare nødt til at kunne stole fuldt ud på internetforbindelsen og der er AURA glade for at kunne hjælpe.


F1 er ikke kun høje hastigheder

Perfektionisme er det gennemgående udtryk, man får af CNC Products. Derfor er det også oplagt at flere af virksomhedens maskiner er leveret af Haas, der som bekendt sponserer F1-holdet, hvor vores egen Kevin Magnussen brænder dæk af.

F1 er om noget synonymt med perfektionisme, kvalitet og ikke mindst hastigheder udover det sædvanlige. Derfor er AURA naturligvis stolt leverandør af fiber til en virksomhed som CNC Products, der i alle henseender forsøger at sætte helt nye standarder indenfor bearbejdning af stål og metal.
Du kan besøge CNC Products her

Per Thorgaard Mogensen

Kontakt os

Per Thorgaard Mogensen

Kundeansvarlig

Dennis Strandgaard Christensen

Få et uforpligtende tilbud

Dennis Strandgaard Christensen

Salgskonsulent