p_jumbotron_front_energibombe3.jpg

Søg støtte fra AURAs Lokalværdipulje

AURA yder støtte til kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter blandt vores andelshavere. Vi arbejder hver dag for at skabe værdi for vores andelshavere og styrke fælleskabet i vores område, hvilket vi blandt andet gør gennem AURAs Lokalværdipulje.

Når vi yder støtte, lægger vi vægt på at finde et match med vores værdigrundlag, som er baseret på åbenhed, ansvarlighed og proaktivitet.

I 2024 uddeler vi støtte fra AURAs Lokalværdipulje to gange - i maj og oktober. Lokale foreninger fra fodboldklubber til spejdere, Lions og mange andre kan søge om midler til alt fra nye trøjer, arrangementer, skilt i en hal og socialt arbejde.

Vi vil gerne samarbejde

Når vi yder støtter, ser vi på om aftalen kan gøre forretningsmæssig gavn for begge parter. Derfor lægger vi vægt på, at ansøgerne har gjort sig overvejelse om, hvor de ser et værdimæssigt match mellem AURA og deres forening, og hvilke fordele begge parter opnår gennem samarbejdet.

Som stor virksomhed bliver vi kontaktet af rigtig mange, og uanset hvor gerne vi end ville, kan vi desværre ikke tilgodese alle henvendelser.

Indsend ansøgning til AURAs Lokalværdipulje

Ansøgningsfrister 2024

Torsdag den 23. maj

Torsdag den 24. oktober

I 2023 støttede vi...

Se hvilke lokale foreninger som modtog støtte fra AURAs Lokalværdipulje.

Se oversigt

Betingelser for at søge

Se om dit projekt eller forening opfylder betingelserne for at søge støtte hos AURAs Lokalværdipulje.

Læs betingelser