Nu kan elbilisterne bare komme til Norsminde

Norsminde Kro melder klar til at tage godt imod sommerens turister, som kommer i elbil. I samarbejde med AURA etablerer Norsminde Kro fire ladebokse på kroens parkeringsplads.
Skolernes sommerferie er begyndt, sommervejret har indfundet sig, og det betyder, at turisterne er på vej til Norsminde. En del at turisterne kommer sejlende til havnen, men de turister som kommer kørende, behøver ikke længere have nogle bekymringer for at vælge elbilen. Norsminde Kro får i den kommende tid opstillet fire ladebokse, som er en del af AURAs offentligt tilgængelige ladenetværk.

”Vi har i den seneste tid oplevet en stigende efterspørgsel blandt vores kunder efter at kunne oplade deres elbiler. Indtil nu har kunnet tilbyde én bil at lade ad gangen, men på sigt er det slet ikke er en holdbar løsning. Derfor var vores betænkningstid ikke lang, da AURA henvendte sig og fortalte om deres offentligt tilgængelige netværk af ladestandere,” siger Marie Juel Okkerstrøm fra Norsminde Kro.

På forkant med udviklingen

Ladestanderne ved Norsminde er nogle af de første offentlige ladestandere, som bliver opstillet langs Odderkysten. Og der er ingen tvivl om, at efterspørgsel på lademuligheder fra de turister, som besøger kysten, vil være stigende i de kommende år. Norsminde Kro oplever allerede, at de norske turister ofte kommer i elbil, og derfor har brug for at kunne lade.

Hos AURA er de glade for at kunne hjælpe med at gøre området endnu mere attraktivt for de mange turister.

”Vores ambitioner er at sikre let adgang til ladeinfrastruktur i byerne og i de mindre lokalsamfund, som turistområderne typisk er. Vi vil også gerne være på forkant med efterspørgslen, og derfor glæder vi også over, at vi sammen med Norsminde Kro kan opstille nogle af de første ladestandere langs Odderkysten,” siger Louise Frøstrup Christensen, forretningschef i E-mobility i AURA.

Ladestanderne ved Norsminde Kro forventes at blive sat i drift i løbet af uge 28.

Læs mere AURA netværk af offentlig tilgængelige ladestandere