Fem kvinder indvalgt i AURAs bestyrelse og ny formand på plads

Der var nye ansigter på en tredjedel af bestyrelsen, da AURA Energi tirsdag aften holdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde med det ene punkt på dagsorden at vælge ny bestyrelse.

De fem nye bestyrelsesmedlemmer er alle kvinder, mens der var genvalg til ti af de siddende mandlige bestyrelsesmedlemmer.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig selv med Henning Kruse som ny formand og Peter Rønne som ny næstformand.

”Jeg er naturligvis meget glad for og stolt over hvervet som formand for AURA Energi. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en bestyrelse, der som noget af det første skal lægge en ny strategi for koncernen. En strategi, der kan fortsætte den flotte udvikling, som AURA har været gennem de seneste år,” siger Henning Kruse ny bestyrelsesformand i AURA Energi.

De store fokusområder for AURA gennem de seneste år har været bæredygtighed, den grønne omstilling og digitalisering, og det er blevet bemærket blandt de mere end 108.000 andelshavere, der affødte en rekordhøj stemmeprocent til det netop overståede repræsentantskabsvalg.

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med den nye bestyrelse og forstærke vores aftryk på den grønne omstilling og de innovative løsninger i vores branche. Med de nye kompetencer, der er kommet til vores bestyrelse, vil vi stå godt rustet i et dette arbejde,” siger Carsten Höegh Christiansen.

Se AURA Energis bestyrelse pr. 15. december 2020